به گزارش خبرگزاری کردپرس، سید مجید میراحمدی گفت: در همه گذرگاه های مرزی بویژه در مهران اقدامات خوبی از جمله افزایش درب ها و گیت های ورود و خروج صورت گرفت و با موافقت وزارت کشور عراق و با هدف تسریع در تردد زائران، تبادل اطلاعات آن هنگام عبور از مرزها به لحظه بین ۲ کشور انجام می گیرد.
وی ادامه داد: امسال قرارگاه های عملیات مشترک اربعین در سطح ملی و استانی بین وزارتخانه های کشور ایران و عراق و استان های هم مرز جهت ایجاد هماهنگی در همه حوزه ها از جمله تسهیل در خروج زائران از مرز، نحوه خدمات رسانی ایستگاه های صلواتی، تامین امنیت، حمل و نقل و دیگر موضوعات مرتبط به اربعین تشکیل شده است.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور یادآور شد: تمام پایانه های مرزی عراق در حال آماده شدن برای پذیرش زائران است و شرایط در مرز زرباطیه در آن سوی مرز مهران با توجه به اینکه پذیرای بیشترین حجم از زائران است، اقدامات مطلوبی از سوی دولت عراق صورت گرفته است.
میراحمدی اظهار داشت: تاکنون بیش از ۷۰۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام و بیش از ۶۰ درصد آنها مرز مهران را برای تردد خود انتخاب کرده اند و دیگر مرزها نیز آمادگی پذیرش زائران را دارند.
وی با بیان اینکه مرز چذابه برای اتباع غیرمقیم و شلمچه برای اتباع مقیم در نظر گرفته شده است، بیان داشت: زائران اتباع غیرمقیم از عزیمت به مرزهای کشور ایران تا قبل از شروع ماه صفر خودداری کنند.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور بیان داشت: طی توافق دوجانبه وزارتخانه های کشور عراق و پاکستان حدود ۱۰۰ هزار زائر پاکستانی مجوز ورود زمینی به خاک عراق را خواهند داشت و از کشور افغانستان نیز ۵۰ هزار زائر از طریق مرزهای زمینی به اربعین می روند.
وی یادآور شد: امسال به دلیل گرمای شدید هوا تمام زائران نکات خودمراقبتی جهت پیشگری از گرمازدگی را مد نظر داشته باشند و گروه های خاص از جمله کودکان، افراد مسن و بیماران زمینه ای با مشورت پزشکان برای مراجعت به اربعین اقدام کنند.
رییس ستاد مرکزی اربعین کشور گفت: اتباع غیرمقیم جهت سهولت در پذیرش توسط دولت عراق، این زائران از دهم صفر به بعد جهت ورود به خاک عراق مراجعه و از مرزهای تعیین شده عبور کنند.
نظر شما