علی قهرمانی در این خصوص، اظهار کرد: با این تعداد، شتابنگارهای نسل چهارم ( هشدار سریع و پاسخ سریع) به ۳۲ دستگاه در سطح استان افزایش یافت.
او ادامه داد: تهیه، نصب و راه اندازی شتابنگار در محل های ارومیه، سیلوانا، رشکان، میرآباد، ربط، چهاربرج، باروق، شاهین دژ، لاجان، کوزه رش، سیلاب، فیرورق، ایواوغلی، یولاگلدی، شوط و آواجیق با هدف تکمیل شبکه شتابنگاری در اولویت است.
رییس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اداره کل راه و شهرسازی آذربایجانغربی گفت: کل شتابنگارهای استان ۵۹ مورد بوده که ۳۲ دستگاه شتابنگار نسل چهارم بوده و باقی نیز در دست بروزرسانی ارتقا هستند.
قهرمانی افزود: فونداسیون شتابنگارها در شهرهای مورد نظر اجرا و از شتابنگار های نسل چهارم برخط ( هشدار سریع و پاسخ سریع) در شهرهای مذکور نصب و راهاندازی شد.
او ادامه داد: با توجه به لرزهخیزی استان و وجود گسلهای فعال و همچنین لحاظ توپوگرافی استان و اهمیت امدادرسانی به پوقع به آسیب دیدگان در زمان وقوع زلزله تکمیل شبکه شتابنگاری لازم الاجرا بوده است.
رییس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل استان بر خط بودن را از ویژگیهای این دستگاهها با فناوری نسل چهارم به صورت دیجیتالی با حساسیت بالا عنوان کرد و افزود: با استفاده از این دستگاه ها تبادل اطلاعات، تجزیه و تحلیل اطلاعات با حساسیت بالا و کمترین زمان انجام می شود.
او در پایان گفت: با این اطلاعات، شتاب و بزرگی زلزله را می توان تشخیص داد و همزمان این دستگاه می تواند با دستگاههای اطراف ارتباط یافته و مسیر گسل را نشان داده و به مدیر بحران کمک می کند تا مسیر تخریب زلزله را تعیین نموده و اکیپهای امدادرسان را به مسیرها روانه سازد.
نظر شما