درخواست ترکیه از سوئد برای مقابله شدیدتر با گروه های کرد

معاون رئیس جمهور ترکیه اقدامات کنونی سوئد در مقابل گروه های کرد ساکن این کشور را ناکافی دانست و بر اقدام شدیدتر استکهلم علیه کردها تاکید کرد.

00:00
00:00
Download

جودت ییلماز با اشاره به اینکه موافقت کشورش با عضویت سوئد در ناتو به مقابله سوئد با گروه های کرد ساکن این کشور ارتباط دارد، گفت: اقدامات استکهلم در مقابل گروه های کرد ساکنین این کشور کافی نیست.
وی با اشاره به اینکه تایید نظر ترکیه درباره عضویت سوئد در ناتو به رای پارلمان ترکیه نیاز دارد، اظهار کرد: پارلمان ترکیه اقدامات سوئد در مقابل گروه های کرد را ناکافی می داند.
معاون رئیس جمهور ترکیه، اظهارات مقامات سوئد درباره عمل به توافق میان 2 کشور بر سر عضویت در ناتو را نادرست عنوان کرد و افزود: باید اقدام علیه گروه های کرد ساکن سوئد تشدید شود و در کنار آن نیز اعتراضات خیابانی کردهای ساکن سوئد ممنوع اعلام شود.

کد خبر 2761602

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha