محمد فرهاد در گفت و گو با خبرنگار کرد پرس، گفت: به منظور حفظ و حراست از سد ژاوه به عنوان یک منبع مهم تأمین آب، باید فاضلاب روستاهای بالادست این سد ساماندهی شود، تا هم حفظ و حراست از محیط زیست، انجام و هم از ورود فاضلاب به کاسه سد ژاوه جلوگیری شود که در همین راستا پروژه ارتقای کمی و کیفی تصفیه خانه فاضلاب شهر سنندج نیز به مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان اجرا شد و در سفر اخیر رئیس جمهور به بهره برداری رسید که اجرای این پروژه نیز با هدف حفظ سلامت آب سد ژاوه بود.
وی اظهار کرد: در همین راستا با هدف اجرای شبکه جمع آوری و تصفیه خانه فاضلاب سنندج و نیز ساماندهی فاضلاب نواحی منفصل شهری سنندج و روستاهای بالادست سد ژاوه، ۶۰۰ میلیارد تومان منظور شده و به زودی ابلاغ خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: قرار است علاوه بر این ۶۰۰ میلیارد تومان، ۳۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز برای تکمیل تصفیه خانه های فاضلاب مریوان و دیواندره و همچنین باقیمانده طلب پیمانکار تصفیه خانه فاضلاب سنندج از سوی دفتر رئیس جمهور ابلاغ شود.
فرهاد ادامه داد: امیدواریم پس از جذب و هزینه این مبلغ به حوزه فاضلاب استان، شاهد رشد و ارتقای چشمگیر شاخص های این حوزه باشیم.
وی با اشاره به دور دوم سفر رئیس جمهور به استان در هفته گذشته، یادآور شد: پروژه های تصفیه خانه آب شهر دیواندره و طرح ارتقای کمی و کیفی تصفیه خانه فاضلاب شهر سنندج با هزینه مجموع ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به صورت همزمان با سایر طرح های وزارت نیرو در کردستان توسط رییس جمهور در این سفر به بهره برداری رسید.
نظر شما