به گزارش کردپرس، مجتبی ذوالجودی در گفت و گویی خبری بیان کرد: طرح مطالعات جامع تالاب بین المللی یادگارلو شهرستان نقده با هدف تعیین و بررسی راهکارهای نجات بخشی این تالاب بین المللی انجام می شود.
او با اشاره به خشکی ٢ دهه ایی این تالاب بین المللی گفت: این مسئله به دلیل تعارضات به وجود آمده در اثر احداث غیر اصولی زهکش سد حسنلوی شهرستان نقده، شکل گرفته است.
معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: برای ۲۲۶ تالاب در کشور برنامه مدیریت وجود دارد و دولت با حساسیت ویژه ای موضوع احیا وضعیت زیستی و آبی انها را دنبال می کند و مصمم است تا شرایط تالاب ها را بهبود بخشد.
ذوالجودی با اشاره به وضعیت مطلوب تالاب های اقماری پارک ملی دریاچه و تالاب های شهرستان نقده گفت : به دلیل کاهش قابل توجه میزان بارندگی و عدم تامین کامل حق آبه ، تالاب های کشور عموما وضعیت مطلوبی از لحاظ آبی ندارند.
او اضافه کرد: در استان آذربایجان غربی اما در نتیجه تعاملات بسیار سازنده و خوب انجام شده بین اداره کل حفاظت محیط زیست با شرکت آب منطقه ای و جوامع محلی، حق آبه حداکثری با توجه به شرایط آبی اختصاص یافته و وضعیت تالاب های استان بسیار مطلوب است.
معاون محیط زیست دریایی و تالاب ها سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: با همکاری دستگاه ها و جوامع محلی توانستیم پس از بیست سال ، تالاب های بین المللی قوپی باباعلی در شهرستان مهاباد و تالاب حله در استان بوشهر را آبگیری کنیم و از تبدیل انها به کانون های گرد و غبار جلوگیری شد.
نظر شما