به گزارش کرد پرس، بختیار خلیقی در جلسه کارگروه رسیدگی به ایجاد شهرک های صنفی و ساماندهی مشاغل و اصناف آلاینده کردستان، گفت: ۲۱ هزار و ۲۷۲ مورد واحد صنفی آلاینده و مزاحم در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۷ هزار و ۶۱۳ مورد نیازمند انتقال به محدوده خارج شهر هستند.
وی اظهار کرد: تا قبل از سال ۱۳۹۷ جواز تاسیس واحدهای صنفی خارج از محدوده شهر توسط اداره کل صمت و اتحادیه ها صادر می شد ولی از آن زمان تا کنون این اختیار از اداره کل صمت سلب شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ موضوع مذکور بلاتکلیف بود و این مساله مشکلاتی برای فعالان این حوزه ایجاد کرده بود، افزود: این مسئله توسط اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان در هیات مقررات زدایی مطرح شد.
خلیقی با بیان اینکه در هیات مقررات زدایی موضوع مذکور به سرانجام رسید و یکی از مشکلات بازرگانی حل و فصل شد، ادامه داد: براین اساس توسط اداره کل صمت و اتحادیه های صنفی جواز تاسیس واحدهای صنفی خارج از محدوده شهر صادر می شود.
وی ساماندهی صنوف آلاینده و مزاحم در استان را ضروری دانست و یادآور شد: آیین نامه ایجاد مجتمع صنفی از سال ۱۳۸۶ تصویب و ابلاغ و بعد از چند سال ابطال شد و در سال ۱۳۹۶ آیین نامه جدید ساماندهی اصناف تدوین شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: ۲۵ رسته شغلی براساس این آیین نامه تدوین شده و شهرداری ها موظف هستند نسبت به ساماندهی و انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهر اقدام کنند.
دریافت مجوز از طریق سامانه صدور مجوزها
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان نیز در این جلسه گفت: در هیات مقررات زدایی مشکل صدور مجوز واحدهای صنفی خارج از محدوده شهر نهایی شد و تا ۲۲ بهمن امکان بارگذاری مدارک دریافت مجوز در سامانه صدور مجوزها فراهم می شود.
محمد مشیرپناهی با اشاره به اینکه مرجع صادرکننده مجوز شهرک های صنفی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران است، اظهار کرد: اساسنامه شهرک های صنعتی استان هم باید به صنفی تغییر کند تا امکان صدور مجوز توسط این شرکت در استان ایجاد شود.
نظر شما