به گزارش خبرنگار کردپرس صلاح قادری شامگاه شنبه در نشست با خبرنگاران و فعالان فضای مجازی با بیان اینکه به باتوجه به اینکه این کوخ ها کد آبادی ندارند شرکت توانیر اعتباری برای برق رسانی هزینه نمی کند، اظهار داشت: در شهرستان بانه تمام کوخ ها و روستاهای که کد آبادی دارند از نعمت برق برخوردار شدند حتی به روستاهای یک خانوار یا ۲ خانوار که کد آبادی دارند برق رسانی انجام شده است.
وی اضافه کرد: برخی از کوخ های که در زمان نهضت برق رسانی به آنها برق رسانی نشده یا اینکه کد آبادی نداشتن یا کسی در آن ساکن نبوده وتخلیه شدند.
قادری گفت: در شهرستان بانه ۲۶۶ پست روستایی وجود دارد که بعضی از روستاها ۲ تا سه پست دارند و ۲۵۶ کوخ و روستای این شهرستان از نعمت روشنایی برق برخوردار هستند.
وی یکی از پروژه های شرکت توزیع برق شهرستان بانه تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خود نگهدار عنوان کرد و افزود: کل شبکه برق شهرستان ۶۵۰ کیلومتر است که ۳۵۰ کیلومتر شهری و ۳۰۰ کیلومتر روستایی است.
رییس شرکت توزیع برق شهرستان بانه اظهار داشت: ۹۹ درصد پروژه تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خود نگهدار انجام شده و با اجرای این پروژه بسیاری از مشکلات را نیز حل کردیم و تیرهای برقی که در معابر، منازل و در مناطق جنگلی قرار داشته را جابجا کردیم.
وی ادامه داد: برای بخش اتفاقات برق ۱۳ سیم بان فعالیت می کنند که هر شیفت هشت نفر و در هر بخش ۲ سیمبان حضور دارند.
قادری هزینه پروژه تبدیل مسی به کابل خودنگهدار ۱۶۰ میلیارد تومان عنوان کرد و اظهار داشت: این پروژه بسیار زمان بر بوده در سه سال انجام شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح بهارستان در روستاهای بانه گفت: در بسیاری از روستاهای طرح بهارستان که در راستای اصلاح شبکه برق روستایی انجام شده در بسیاری از روستاها تمام تجهیزات نوسازی و بهسازی شده و توسعه شبکه نیز انجام شده که این طرح در همه بخش ها اجرایی شده است.
این مسئول افزود: در حریم شبکه برق مردم می توانند کشاورزی و باغداری انجام دهند اما نمی توانند درختان بلند قامت در محدوده شبکه های برق بکارند.
وی اظهار داشت: رعایت حریم در سیم کناری دکل های برق باید ۸ متر باشد و در این محدوده ها مردم نباید ساخت و ساز کنند.
قادری افزود: از ۲ سال قبل تمام کنتورهای نصب شده هوشمند هستند و سال گذشته سه هزار و ۵۷۵ کنتور و امسال نیز ۱۷ هزار و ۸۰۰ کنتور نصب شده و یکهزار کنتور در واحدهای صنعتی و اداری به کنتور هوشمند تبدیل شده است.
وی گفت: در دهه فجر امسال نیز ۱۳ پروژه برق رسانی در شهرستان بانه با اعتبار ۲۳۲ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد که بیشترین پروژه شهرستان بانه در دهه مبارک فجر مربوط به شهرستان بانه است.
رییس شرکت برق شهرستان بانه اظهار داشت: انرژی خورشیدی یکی از انرژی های بدون هزینه، پاک و بدون آلودگی است که دولت برقی را که توسط سرمایه گذاران تولید می شود به صورت تضمینی خریداری می کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه ادارات دولتی موظف هستند که ۲۰ درصد انرژی مصرفی را خود تولید کنند، گفت: که تعدادی از ادارات و مدارس بخشی از انرژی مصرفی خود را تولید می کنند.
وی ادامه داد: از ۲ مال قبل در تعرفه های مصرفی تغییراتی ایجاد شده و مشترکینی که مصرف متعارف تا ۲۰۰ کیلووات ۱۳ درصد تعرفه ها افزایش داشته اما برای مشترکین پرمصرف با بیش از ۳۰۰ کیلو وات برق در هر دوره بیش از سه برابر تعرفه ها افزایش داشته است.
نظر شما