«جهش تولید در دیمزارها» طرحی برای تضمین امنیت غذایی

سرویس ایلام - ناظر ملی طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور، گفت: رمز موفقیت طرح جهش تولید در دیمزارهای استان ایلام تعامل و همکاری همه‌جانبه‌ بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و سازمان جهاد کشاورزی استان بوده است.

به گزارش خبرگزاری کردپرس به نقل از روابط عمومی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان ایلام، محمد ترابی در جلسه جهش تولید در دیمزارهای استان ایلام اظهار کرد: تعامل و همکاری همه‌جانبه‌ بین ستاد اجرایی و سازمان جهاد کشاورزی استان بسیار مثبت است و این مهم موجب موفقیت این طرح در استان ایلام شده است.

وی با بیان اینکه هم‌افزایی بین دستگاهی و مراکز جهاد کشاورزی برای اجرای این طرح بسیار مهم است، افزود: خط مقدم مدیریت کشاورزی و اشاعه‌ دانش تولید، مراکز جهاد کشاورزی و کارشناسانی هستند که باید به علم روز مجهز باشند.

ناظر ملی طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور با تاکید بر اینکه استان ایلام در زمینه کشاورزی ظرفیت عظیمی دارد، تصریح کرد: رمز موفقیت طرح جهش تولید در دیمزارهای استان ایلام تعامل و همکاری همه‌جانبه‌ بین ستاد اجرایی فرمان امام و سازمان جهاد کشاورزی استان بوده است.

وی با تقدیر از حمایت‌های بسیار خوب ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان ایلام از اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها گفت: جهش تولید در دیمزارها طرحی برای تضمین امنیت غذایی بوده و ستاد اجرایی و جهاد کشاورزی برای پیشبرد اهداف این طرح در استان به خوبی پای‌ کار هستند .

ترابی با اشاره به اهداف اصلی طرح از جمله حذف آیش با رعایت تناوب زراعی، جذب تسهیلات برای خرید ماشین‌های کشاورزی و آموزش و ترویج، بیان کرد: باید با برگزاری دوره‌های آموزشی، در مرحله‌ اول کارشناسان و در مرحله‌ بعد کشاورزان را با علوم و فنون نوین در عرصه تولید آشنا کرد و با افزایش بهره‌وری از عوامل تولید، کشاورزی را اقتصادی کرد. 

وی با تاکید بر اهمیت حفظ منابع پایه از جمله خاک، کشاورزی در اراضی فقیر و در شیب‌های زیاد را غیرعلمی و غیر قابل توجیه بیان کرد و افزود: باید با رعایت تناوب زراعی، تغذیه صحیح و مدیریت تلفیقی آفات و...، به سمت پایداری تولید حرکت نمود و برای حفاظت از منابع گام‌های بلندی را برداشت. 

ناظر ملی طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور، توجه همه مدیران و ادارات مرتبط با عرصه‌ تولید در دیمزارها را برای تحقق اهداف این طرح ملی مهم بر شمرد و گفت: همکاری پیش‌ از پیش بخش‌های مختلف درون و برون‌سازمانی، برای کمک به افزایش بهره‌وری اراضی دیم و معیشت دیمکاران بسیار مهم است.

کد خبر 2768042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha