امام جمعه ایلام: دوازدهم‌ فروردین از بزرگترین نعمت های خداوند به مردم ایران است

سرویس ایلام - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام عنوان کرد: اگر کسی در جایگاهی قرار گرفت و خطا کرد نباید این خطا به نام نظام اسلامی تمام بشود.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، حجت‌الاسلام والمسلمین الله نور کریمی تبار در جلسه تفسیر قرآن مسجد جامع ایلام اظهار کرد: شخصیت امام علی(ع) در تاریخ تکرار نشده و نخواهد شد و کسی تاکنون نتوانسته از وی سبقت بگیرد چراکه او نه در میدان جنگاوری و سلحشوری و نه در میدان عبادت و کمک به فقرا و ایتام هماوردی نداشت.

وی به دیگر مناسبت روز اشاره کرد و گفت: روز دوازدهم فروردین ماه یکی از بزرگ ترین نعمت‌هایی است که خدا به مردم ایران و سایر ملت‌ها ارزانی داشت و سرآغاز حکومت الله است و ما باید قدردان این نعمت باشیم، چراکه بسیاری از انبیاء و اولیاء نتوانستند چنین حکومتی را ایجاد کرده و جایگزین طاغوت کنند.

امام جمعه ایلام اظهار کرد: اگرچه هنوز برخی از اهداف جمهوری اسلامی تحقق پیدا نکرده است و برخی مسئولین نیز نااهل هستند اما اگر کسی در جایگاهی قرار گرفت و خطا کرد نباید این خطا به نام نظام اسلامی تمام شود، چراکه خطایی فردی است.

وی افزود: مثلاً ما نمی‌توانیم بگوییم چون فلان فرد مسئول فساد کرده، پس ما دیگر نماز نمی‌خوانیم چراکه اسلام در ذات خود هیچ عیبی ندارد و اگر ایرادی مشاهده می‌شود از مسلمانی ماست.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در ادامه به موضوع وصیت در اسلام پرداخت و یادآور شد: ما موقتاً در این دنیا هستیم و نباید دل به دنیا ببندیم و هر چه عمر کنیم بالاخره عمر به پایان می‌رسد و باید برویم و وصیت آخرین چیزی است که انسان می‌تواند از خود بر جای بگذارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار ضمن برشمردن آیات و روایاتی که بر موضوع وصیت تأکید دارند، به شرح وصیت واجب و مستحب پرداخت و مطرح کرد: وصیت فرصتی برای جبران کوتاهی‌هایی است که در زندگی مرتکب شده‌ایم و آخرین تلاش انسان برای بهره بردن از اندوخته‌های دنیوی خود در زندگی اخروی است.

وی گفت: کسی که وصیت‌نامه داشته باشد معلوم است که اهل حساب و کتاب است و می‌داند که زندگی دنیوی ناپایدار است و به فکر مرگ خویش است و سعی دارد چراغی برای خودش در قیامت روشن کند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام وصیت را صرفاً به امور مالی و حق الناس محدود ندانست و گفت: براساس سیره انبیاء و اولیاء وصیت کردن به امور معنوی و توصیه به خوبی‌ها نیز می‌تواند در وصیت مطرح شود همچنانکه مولای متقیان پس از ضربت، توصیه‌هایی ایمانی و اجتماعی به فرزندان خود در خصوص مسائلی چون تقوا، نظم، رسیدگی به فقرا، عدم همراهی با ظالمان، نماز، همسایه‌ها و... داشت.

وی ادامه داد: عدم ترک فریضه امر به معروف و نهی از منکر نیز در وصیت حضرت علی(ع) آمده است و در این خصوص می‌فرماید اگر این فریضه ترک شود، بدترین افراد جامعه بر مردم مسلط می‌شوند و در چنین حالتی خدا هم استغاثه مردم را قبول نخواهد کرد و این سخنی بسیار عبرت انگیز است.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار بر ضایع نکردن حق فرزندان در وصیت تاکید و اظهار کرد: متأسفانه مشاهده می‌شود که بعضی خانواده‌ها حق فرزندان دختر را در ارث نمی‌دهند که کار بسیار بدی است و اگر ورثه در سهم آن فرزند دختر تصرف کنند حکم مال غصبی را دارد.

کد خبر 2768815

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha