به گزارش کرد پرس، محمد فرهاد گفت: با هدف جلوگیری از هدررفت آب و تضییع حقوق شرکت و همچنین رعایت عدالت در حقوق شهروندان و با برنامه ریزی و اطلاع رسانی های گسترده توسط شرکت آبفا استان، تبدیل انشعابات غیرمجاز به مجاز محقق شده است.
وی افزود: بیشترین تبدیل انشعابات غیرمجاز به مجاز مربوط به شهرستان سنندج با ۳ هزار و ۱۱۱ فقره بوده است و پس از آن شهرستان های مریوان و بانه به ترتیب با یک هزار و ۵۴۷ فقره و یک هزار و ۵۱۰ فقره تبدیل انشعاب غیرمجاز به مجاز بیشترین آمار را در این حوزه داشته اند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کردستان با بیان اینکه عمده انشعاب های غیرمجاز در نواحی منفصل شهری وجود دارد، اظهار کرد: در صورتیکه شهروندان اقدام به تبدیل انشعاب غیرمجاز به مجاز کنند، می توان درآمد ناشی از آن را برای ایجاد زیرساخت در نواحی منفصل شهری به کار برد که خدمت بزرگی به مردم این مناطق است.
فرهاد ادامه داد: استان کردستان ۱.۸ میلیون نفر جمعیت دارد که از این تعداد ۱.۳ میلیون نفر در شهرها و ۵۰۰ هزار نفر در روستاها زندگی می کنند و در حال حاضر ۹۹.۹ درصد جمعیت شهری و ۸۰ درصد جمعیت روستایی زیر پوشش خدمات شرکت آبفا در حوزه آب شرب بهداشتی و سالم به صورت پایدار قرار دارند.
نظر شما