به گزارش کردپرس، مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری و امور اراضی کشور و مجری رفع تداخلات کشور نیز در این جلسه با تشکر ویژه از مدیریت دستگاه قضایی استان گفت: آذربایجان غربی در بررسیهای به عمل آمده از لحاظ وضعیت ثبت اسناد زراعی وضعیت خوبی دارد که نشان دهنده هماهنگی و زحمات و تلاشهای متولیان امر میباشد.
احمدی افزود: آذربایجان غربی جزو استانهای هدف است و برای سازمان بسیار اهمیت دارد و از نظر امنیت غذایی جزو قطبهای کشور است که ضروری است هم صیانت و هم مساعدت شود تا رشد و ارتقای عملکردها در این استان تداوم پیدا کند.
او تاکید کرد: خواسته سازمان، برنامه ریزی منظم برای تقویت و پیشبرد بهتر امور است. خرد شدن اراضی زراعی امنیت غذایی را به مخاطره میاندازد، لذا باید از خرد شدن و تفکیک اراضی زراعی جلوگیری به عمل آید.
مجری رفع تداخلات کشور اضافه کرد: استفاده از ظرفیت مردم برای سند دار کردن اراضی زراعی هم لازم است و باید همکاری مردم در این خصوص جلب شود.
احمدی به افزایش تعداد کمیسیونهای رفع تداخلات در برخی از شهرهای استان هم تاکید و گفت: این امر میتواند سرعت کار را بالا ببرد و در زمان کوتاهتری نتایج هدفگذاری شده تحصیل شود.
احمدی در پایان صحبتهای خود قول مساعد حداکثری را برای اجرای کاداستر اراضی کشاورزی آذربایجان غربی داد.
٥٥٠ هزار هکتار از اراضی زراعی استان سنددار شدند
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی نیز در چهارمین جلسه شورای حفظ حقوق بیتالمال اظهار کرد: موضوع سندار شدن اراضی زراعی به صورت ریشهای و اساسی مورد پیگیری قوه قضاییه است و جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی و صدور اسناد تک برگی کاداستر برای آنها بسیار حائز اهمیت و در دستورکار ویژه دستگاه قضایی است.
ناصر عتباتی افزود: اعضای قرارگاه شهید سلیمانی به صورت جدی درخصوص کاداستر اراضی کشاورزی پای کار هستند و پیگیریها تا صدور سند تک برگی برای کلیه اراضی کشاورزی در استان ادامه خواهد داشت.
او با بیان اینکه ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی استان سند دار شدند، اضافه کرد: اقدامات درباره صدور اسناد کشاورزی برای مالکان باید سازنده و حمایتی باشد تا مردم داوطلبانه حاضر به سند دار کردن املاک زراعی خود شوند.
نظر شما