عضو سابق دفتر سیاسی اتحادیه میهنی: امیدوار بودن به حزب حاکم برای تحقق دمکراسی اشتباه است

سرویس عراق و اقلیم کردستان- ملا بختیار، عضو سابق دفتر سیاسی اتحادیه میهنی با انتقاد شدید از احزاب حاکم در اقلیم کردستان، گفت: «اینکه فکر می‌کنید اتحادیه میهنی و حزب دمکرات می‌توانند دمکراسی را محقق کنند یک توهم است». وی همچنین افزود: «900 پروژه در سلیمانیه مختل شده، 800 سرمایه گذار ورشکست شده‌اند و بسیاری از سرمایه گذاران فرار کرده و در کشورهای دیگر سرمایه گذاری کرده‌اند».

به گزارش کردپرس به نقل از شارپرس، ملا بختیار در یک همایش روشنگری گفت: «اینکه فکر می‌کنید اتحادیه میهنی و حزب دمکرات کردستان می‌توانند به پیوندهای دمکراتیک دست یابند، یک توهم است، زیرا آنها در طول 33 سال نتوانسته‌اند به چنین چیزی دست یابند، امیدوار بودن به احزاب حاکم برای تحقق دمکراسی اشتباه است».

وی افزود: «آزادی و حقوق مدنی غالباً از سوی قدرت حاکم، بدون فکر کردن به خطرات اوضاع پس از آن سرکوب شده است، برای مثال اکنون 900 پروژه در سلیمانیه مختل شده و 800 سرمایه‌گذار ورشکسته شده‌اند، در 33 سال اخیر سرمایه گذاران بسیاری از کردستان فرار کرده‌اند و اکنون در کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای دیگر مشغول به سرمایه گذاری هستند».

ملا بختیار همچنین از اوضاع کنونی حقوق بگیران انتقاد کرد و گفت: «آنچه نباید به عنوان مژده به حقوق بگیران داده شود، بحث حقوق است، زیرا این حق کارمندان است و اساساً پرداخت حقوق نباید خبر روز باشد، اما متأسفانه اقلیم کردستان در چنین وضعیتی به سر می‌برد».

وی به اختلافات اربیل و تهران اشاره کرد و اظهار داشت: «اربیل و تهران مشکلات زیادی داشتند، جهت اطلاع شما حتی 144 بار اربیل از سوی ایران مورد حمله موشکی قرار گرفته که این به معنای هدف قرار دادن تمامی کردها است، من کاری به حزب ندارم اما سفر رئیس اقلیم به تهران تاریخی است و مذاکرات خوبی صورت گرفته است، همانطور که رئیس اقلیم گفت؛ در تهران اراده خوبی برای حل و فصل مشکلات وجود دارد، این سخن رئیس اقلیم کردستان بسیار مهم بود، زیرا نشان می‌دهد اقلیم کردستان به چهارگوشه سیاه دهه 1960 و قبل از آن برنخواهد گشت، آنها شاید بتوانند ما را محدود کنند، اما نمی‌توانند ما را از میان بردارند».

وی همچنین با اشاره به نقش اقلیم کردستان در منطقه، تأکید کرد: «با کیفیت ترین گاز دنیا در چمچمال است، این برای اقلیم کردستان بسیار حائز اهمیت است و اقلیم کردستان به دلیل وجود منابع گاز طبیعی در منطقه از اهمیت بسیاری برخوردار است».

کد خبر 2770376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha