ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید در کردستان تشکیل می شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان از تشکیل ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید کشور در سنندج در روزهای ۲۳ و ۲٤ خرداد ماه خبر داد.

به گزارش کرد پرس، علی نوری در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که در اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان برگزار شد، گفت: امسال اعضای ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید کشور در راستای برطرف کردن مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی کردستان، به صورت فصلی در سنندج جلساتی برگزار خواهند کرد.

وی با بیان اینکه اولین جلسه ستاد ملی تسهیلات و رفع موانع تولید کشور در سنندج، روزهای ۲۳ و ۲٤ خرداد ماه برگزار خواهد شد، اظهار کرد: در جلسه اول ستاد تسهیل ملی کشور، پرونده‌ هفت واحد تولیدی که مشکلات آنان در استان قابل حل نبود، مطرح و برای رفع مشکلات این واحدها تصمیم‌گیری خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان افزود: در جلسه امروز پرونده‌هایی که مستقیما با زنجیره‌های ارزش راهبردی مصوب استان درگیر هستند، مطرح شد.

نوری بر ضرورت توجه و ورود جدی دستگاه‌های اجرایی به حوزه اقتصادی استان تاکید کرد و ادامه داد: حضور مدیران عضو کارگروه تسهیل و رفع موانع تولیدی استان در جلسات ضروری است در غیر این صورت عدم حضور آنان گزارش خواهد شد.

وی هدف اصلی این کارگروه را بررسی پرونده واحدهای تولیدی راکد استان و رفع مشکلات آنان عنوان کرد و یادآور شد: تولید زیرساخت اشتغال در همه بخش‌ها است، بنابراین حمایت و احیای واحدهای تولیدی راکد ضروری است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان بیان کرد: تسهیلاتی که به واحدهای تولیدی پرداخت می‌شود بیت‌المال است و باید حتما برای رفع مشکلات این واحدها و ایجاد اشتغال هزینه شود.

نوری بر مساعدت لازم با واحدهای تولیدی در بحث پرداخت مالیات تاکید کرد و گفت: ورود پرونده‌ واحدهای تولیدی به کارگروه باید با ملاحضات‌ بیشتری انجام شود تا شاهد رفع مشکلات تولیدکنندگان واقعی باشیم.

تثبیت ۲۱ هزار شغل در کردستان

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: با اجرایی شدن ۲ هزار و ۳۰۳ مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، بیش از ۲۱ هزار و ۹۶۷ فرصت شغلی در استان تثبیت شده است.

بختیار خلیقی با بیان اینکه تا کنون تنها ۶۵ درصد مصوبات این کارگروه اجرایی شده است، افزود: با اجرای کامل مصوبات هم میزان اشتغال حفظ شده به  ۲۳ هزار و ۸۹۰ نفر خواهد رسید.

وی ادامه داد: تاکنون در ۲۱۲ جلسه تشکیل شده این کارگروه یک هزار و ۸۹۳ پرونده مطرح شده که منجر به تصویب ۳ هزار و ۳۶۴ مصوبه شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه ۶۵ درصد مصوبات انجام و ۳۵ درصد در دست پیگیری است، یادآور شد: یک هزار و ۷۵۷ مصوبه انجام شده مربوط به مسائل بانکی، ۵۷ مورد آن مالیاتی و ۴۸۹مصوبه هم در دیگر بخش ها بوده است.

کد خبر 2771109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha