او ضمن تقدیر از اهتمام رؤسا و هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری برای صدور آراء قاطع افزود: خط قرمز بازرسیها برخورد جدی با تخلفات و جرائم است و لذا با توجه به اینکه یکی از حلقههای مهم مبارزه با فساد و ریشهکنی آن در دستگاههای اجرائی و دولتی، صدور آراء قاطع و بازدارنده است، از هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری، صدور آراء قاطع و بازدارنده و عبرت آموز برای متخلفان و مجرمان مورد انتظار است .
بازرس کل قضایی آذربایجان غربی تصریح کرد: بازرسی کل استان با لحاظ سیاستهای ابلاغی رییس سازمان و سند تحول قضائی بر پیشگیری از وقوع جرائم و تخلفات تمرکز و اهتمام ویژهای داشته و از این منظر تعداد ۱۱۸ نامه هشداری به دستگاههای اجرائی در حوزههای مختلف جهت حسن جریان امور ارسال کرده است.
او گفت: همچنین تعداد ۸۳ گزارش در حوزه چالشهای اساسی استان به حضور استاندار ارسال شده که دستورات مقتضی برای اصلاح امور در راستای گزارشهای بازرسی استان به متولیان امر صادر و روند رو به رشد مبارزه با فساد در تمام دستگاههای اجرایی و مؤسسات دیده میشود.
محبوبی حمایت از مدیران توانمند و جسور و مبتکر را از وظائف سازمان بازرسی اعلام و اظهار کرد: در این راستا با برگزاری جلسات با مدیران و بازدیدهای میدانی تلاش شده که با رائه راهکارهای قانونی و اصلاح تفاسیر از قانون موانع رفع و تسهیل گری امور تسریع شود.
بازرس کل قضائی استان آذربایجان غربی با اشاره به ظرفیت شورای دستگاههای نظارتی افزود: در سال گذشته ۵۶ مصوبه با رویکرد حمایت از مدیران به تصویب رسیده که یکی از موارد آن کمک به دستگاهها برای جذب حداکثری اعتبارات و فرصت خدمت به شهروندان و جلوگیری از بازگشت اعتبارات استاتی میتوان نام برد.
در ادامه این همایش عتباتی رئیس کل دادگستری استان طی سخنانی ضمن تقدیر و تشکر ویژه از عملکرد بازرس کل قضائی و مجموعه بازرسی کل استان در پیشگیری از بروز فساد در دستگاههای اجرایی بر نقش واحدهای حراست و بازرسی دستگاههای اجرایی درصیانت از مدیران و کارکنان دستگاهها و سالم سازی محیطهای اداری و همچنین اعلام به موقع موارد مربوط به فساد رخ داده در دستگاهها به سازمان بازرسی کل به عنوان عالیترین مرجع نظارتی تأکید کرد.
نظر شما