به گزارش کرد پرس، آرش آریانژاد در جمع رسانه های کردستان، گفت: یکی از اهداف ساخت سدهای استان، تأمین آب پایدار اراضی کشاورزی پائین دست این سدها و تبدیل آن ها از حالت دیم به آبی است.
وی با اشاره به اینکه توسعه استان بر پایه کشاورزی تعریف شده، افزود: در حال حاضر میزان بیش از ۲۰ هزار هکتار از اراضی پائین دست سدهای استان کردستان، در حال بهره برداری یا اتمام و رفع نواقص جهت تحویل به سازمان جهاد کشاورزی استان، است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی های جامع صورت گرفته و در صورت تخصیص اعتبارات مناسب، حدود ۱۷ هزار هکتار مانده اراضی پایاب سدهای کردستان نیز به آبی تبدیل خواهند شد که با احتساب این رقم مجموعاً میزان ۳۷ هزار و ۸۷۰ هکتار از اراضی پائین دست سدهای استان به آبی تبدیل می شوند.
آریانژاد ادامه داد: باتوجه به هماهنگی های بعمل آمده مابین وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی، در نظر است پس از بررسی کارشناسی ابعاد مختلف موضوع، تا سقف یکصد هزار هکتار از شبکه های آبیاری و زهکشی اراضی پایاب سدهای استان از دیم به آبی تبدیل شود.
وی بهره برداری بیش از پیش از شبکه های آبیاری و زهکشی سدهای گاران، امیرآباد و رمشت را در سال جاری در دستور کار این شرکت دانست و یادآور شد: در راستای تحقق مطالبات مردم شریف شهرستان های مریوان و کامیاران، در سال گذشته میزان ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی پائین دست سد گاران مریوان آبی شده و امسال نیز یک هزار و ۹۰۰ هکتار از این اراضی تحت پوشش شبکه آبیاری و زهکشی، قرار می گیرند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان بیان کرد: در شهرستان کامیاران نیز شبکه های آبیاری و زهکشی پایاب سدهای امیرآباد و رمشت در سال جاری تا سقف یک هزار و ۱۰۰ هکتار از دیم به آبی تبدیل و به مجموع اراضی آبی استان کردستان، اضافه خواهند شد.
نظر شما