پیچ و خم پروژه بیمارستان قروه/کلنگ زنی بدون بودجه!

سرویس کردستان- پروژه ساخت بیمارستان جدید قروه در حالی گرفتار پیچ و خم وعده ها مانده که نه تنها بودجه لازم آن هنوز محقق نشده بلکه با کنلگ زنی تبلیغاتی به لیست پروژه های بر زمین مانده پیوست.

به گزارش خبرنگار کردپرس، شهریور ماه سال ۹۹ بود که معاون درمان وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بازدید از بیمارستان «شهید بهشتی» قروه پرداخت و با تأیید فرسوده بودن و غیرقابل استفاده بودن بیمارستان، وعده احداث بیمارستان ۱۶۸ تختخوابی جایگزین بیمارستان فعلی را داد. وعده ای که قرار بود خیلی سریع عملی شود اما حالا با گذشت ۴ سال از این بازدید و از این وعده تنها چیزی که از این پروژه وارد فاز عملی شد یک کلنگ زنی بود و دیگر هیچ.

کلنگ زنی این پروژه در حالی بعد از دو سال در بهمن ماه سال ۱۴۰۱ انجام شد که هیچ کدام از وعده های تأمین بودجه آن محقق نشد. چه آن زمانی که معاون وقت درمان وزارت بهداشت به همراه نماینده سابق مجلس وعده تعریف ردیف بودجه از ماده ۲۳ را داده بودند و چه آن زمانی که امام جمعه و فرماندار شهرستان از تحقق بودجه کامل در سفر هیئت دولت وقت به کردستان را دادند؛ هیچکدام نه تنها محقق نشد بلکه به طور کل این پروژه هم به لیست پروژه های بر زمین مانده اضافه شد.

کلنگ پروژه که بیشتر یک مانور تبلیغاتی از جانب نماینده وقت بود در زمینی با ۱۶ هزار مترمربع واقع در محوطه بیمارستان فعلی در حالی زمین زده شد که از برآورد ۳۸۰ میلیارد تومان اعتبار لازم سخن گفته شده بود. اعتباری که مربوط به دو سال پیش است و قطعاً روز به روز این میزان بودجه افزایش یافته و می یابد.

البته گرچه برای تجهیز بیمارستان شهید بهشتی با هدف خرید تخت بیمارستانی مبلغ ۱۵ میلیارد ریال توسط نماینده جدید در مجلس از وزارت بهداشت تأمین شده و بنا به گفته «محمد رسول شیخی زاده» پیگیری برای بیمارستان جدید هم ادامه دارد؛ اما باید یادآور شد که باتوجه به اینکه بیمارستان فعلی از نظر فرسودگی تأیید شده، هزینه کرد برای تعمیر و تجهیز آن به اندازه تلاش برای ساخت یک بیمارستان جدید نیست و امید می رود نماینده جدید این مهم را مدنظر قرار داده و از عضویت خود در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برای تأمین اعتبار لازم پروژه بیمارستان بهره بگیرد.  

در همین زمینه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قروه از آماده بودن برای برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار جهت آغاز پروژه ساخت بیمارستان خبر داد. «فردین گوهری» در گفت و گو با خبرنگار کردپرس بیان کرد «برای پرژه بیمارستان جدید، شرکت مشاور طرح را ارائه داده و نقشه طراحی و معماری آن هم انجام شده و در حال حاضر آماده برگزاری مناقصه برای سقف و ستون است و تنها بودجه موردنیاز مانده که اگر تحقق یابد پروژه شروع می شود».

در واقع تأسیس بیمارستان جدید وابسته به بودجه دولتی شده و شاید اگر این میزان وابستگی تغییر کند این پروژه زودتر به نتیجه برسد. در واقع باید از مسئولان پرسید چرا از نقش مسئولیت های اجتماعی معادن و کارخانجات بزرگ شهرستان برای تأمین اعتبار بیمارستان جدید استفاده نمی شود!؟ مگر این واحدهای تولیدی تعهداتی به منطقه ندارند! بهتر نیست از چنین امکاناتی برای ساخت بیمارستان بهره گرفته تا هرچه سریع تر این معضل بزرگ درمانی در شهرستان رفع شود!؟  

کد خبر 2773983

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha