به گزارش خبرگزاری کردپرس، حرکت میلیونی زائران برای شرکت در زیارت اربعین که دارای تفاوتهای ماهوی زیادی با گردشگری مذهبی است، نیازمند تامین ضروریاتی است که هر کدام از انها به نوبه خود دارای ابعاد مختلفی بوده که دال مرکزی انها ایجاد هماهنگی بین بخشهای مختلف دولتی، نظامی، امنیت، فرهنگی و مردمی است.
بررسی فرایند ترافیکی و وضعیت پارکینگها، بررسی وضعیت مواکب و خدمات رفاهی، بررسی وضعیت تردد در پایانه شهید سلیمانی و نحوه ورود و خروج و کنترل گذرنامه، بررسی وضعیت اتوبوسهای درون شهری که کار جابجایی زائران از پارکینگها و سطح شهر مهران به مرز و بالعکس را بر عهده دارند، بررسی وضعیت امنیتی و انتظامی، بررسی خدمات درمانی و اورژانسی و امدادی در تمام مسیرها خصوصا در مرز مهران، بررسی وضعیت پایانه مسافربری شهید رئیسی برکت که با حضور ناوگان اتوبوسرانی بین شهری زائران را به استانهایشان برمیگرداند، از مهمترین پایههای برگزاری اربعین حسینی در ایلام است و میتوان تأمین یخ و آب سرد را نیز به این فهرست اضافه کرد و پایداری در تامین برق و ارتباطات و فیبر نوری و مخابرات و اب و فاضلاب و گاز و... نیز از بدیهیات برگزاری اربعین است.
با درک این مهم است که حسن بهرام نیا ماستاندار ایلام به عنوان فرمانده اربعین در استان تصمیم گرفت شخصا و همراه با معاونین و ظرفیت سایر مدیران در مهران مستقر شده و با سرکشیهای روزانه، تشکیل جلسات و رایزنیهای گسترده و صدور دستورات لازم، استان ایلام را با کمترین چالش از آزمون هر ساله اربعین عبور دهد. با آغاز حرکت زائران، تمام تمهیدات و برنامه ریزی ها در آزمون عملی قرار می گیرند و ممکن است تعارضات و چالشهایی پیش بینی نشده به وجود بیاید که با حضور و رصد میدانی در مرز مهران این مشکلات به سرعت حل و فصل شده و زمینه سفری امن، راحت و سریع و با کمترین میزان پیاده روی در گرما برای زائران میلیونی اربعین که حدود ۶۰ درصدشان استان ایلام و مرز مهران را برای تشرف به عتبات و شرکت در زیارت اربعین انتخاب می کنند.
در کنار تمام این مزایای حضور میدانی مسئولان در مهران گاهی در میدان اربعین بودن، لحظاتی دارد که همراه و همنوا با دلدادگان حسینی لحظهای غبار از دل بتکانی و روحت را صیقل بدهی و تحفه ای از جنس ارادت و اخلاص زائران نصیب برگزارکنندگان استان ایلام نیز می شود.
نظر شما