به گزارش خبرگزاری کردپرس، سمیه حیدری، مدیرکل کتابخانههای عمومی ایلام در حاشیه این برنامه اظهار داشت: برای پاسداشت و ترویج هر مفهوم و ارزشی، زبان هنر به ویژه ادبیات پایداری می تواند بسیار اثر گذار باشد. ایستادگی انسان در رویایی با مسائل و حماسه ها در قالب شعر و نثر ظهور و بروز پیدا می کند و احساسات درونی نویسندگان بر روی کاغذ جاری می شود.
وی با تاکید بر اینکه یکی از دغدغه های جامعه امروز ما مبحث هویت بخشی به نسل جدید است تصریح کرد: تعداد کثیری از این رنج بدلیل عدم آگاهی و عدم شناخت کافی از برخی مسائل جامعه، غفلت می کنند و به اتفاقاتی که در کنارشان رخ می دهد مقداری بی تفاوت هستند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی ایلام با تأکید بر اینکه مسئله نسل ما ناتوانی در درک مفاهیم دینی نیست، عنوان داشت: ادبیات مقاومت با معرفی اسطوره های ملی و تاریخی عرق وطن دوستی و دفاع از آب و خاک، اعتقادات و مذهب را در شخصیت فکری افراد ایجاد می کند و در عکس العمل های آنها اثر گذار است.
حیدری با بیان اینکه از طریق ادبیات پایداری می توان صدای مظلومیت یک ملت را به گوش جهانیان رساند، افزود: میتوان با زبان هنر و حماسه، درد و رنج مردم مظلوم و ستم دیده غزه و ضاحیه را به گوش انسانهای آزاده رساند و امیدوار بود با شنیدن این ادبیات خیزشی در مقابل این ظلم و ستم شکل گیرد.
در ادامه اعضای محفل ادبی بر قاف قلاقیران به خوانش اشعار خود پرداختند.
نظر شما