به گزارش کرد پرس، علی محمدپناه در جلسه کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر سنندج که با دستورکار پیشگیری از آسیب های اجتماعی برگزار شد، گفت: بر اساس مطالعاتی که در حوزه آسیب های اجتماعی صورت گرفته است، استعمال دخانیات، مشروبات الکلی، خشونت، ترک تحصیل و خودکشی در رأس آسیب های اجتماعی قرار دارند.
وی افزود: اگرچه که کردستان جزو استان های پاک در حوزه مواد مخدر است اما آمارهایی که در حوزه اعتیاد در استان کردستان و به ویژه شهرستان سنندج وجود دارد نگران کننده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان اظهار کرد: آمار دقیقی از مصرف کنندگان مواد مخدر در استان نداریم اما زیر پوست شهر و در لایه های پنهان قطعاً موارد بسیاری وجود دارد.
محمدپناه از اعتیاد به عنوان امُ المسائل نام برد و ادامه داد: اعتیاد، فرد مصرف کننده را به سایر آسیب های اجتماعی نیز سوق می دهد.
وی به ساماندهی معتادان متجاهر در استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: ۱۶ کمپ ترک اعتیاد در شهرستان های استان کردستان در حال حاضر مشغول به فعالیت هستند که یک مورد آن کمپ ماده ۱۶ است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان بیان کرد: در حال حاضر ۲۵۶ نفر در کمپ ماده ۱۶ شهر سنندج نگهداری می شوند که با حکم دادستانی از سه ماه تا شش ماه می توانند به صورت رایگان از امکانات این مرکز استفاده کنند.
محمدپناه با بیان اینکه ۷۹ مرکز کاهش آسیب(MMT) در استان فعال است که ۱۰ مرکز آن دولتی و مابقی خصوصی هستند، گفت: کاهش آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد، احساس مسئولیت همه دستگاه های متولی را می طلبد و نباید متولیان امر نسبت به این موضوع بی تفاوت باشند.
نظر شما