کرد پرس- نبود شیوه مدیریتی خدمت محور و شایسته سالار، موجب پیدایش مدیران مذبذب و بی هویت می گردد که مجبورند برای بقای بر مدیریت به هر نوع رذالت سیاسی دست بزنند.
چرخش افراطی برخی مدیران در آستانه تغییرات مدیریتی در استان کردستان نشانه آفتی است که می توان «مدیریت پرستی» نام داد و تنها از عهده برخی افراد پست پرست بر می آید.
تحرکات و دست پا زدن های عجیب برخی مدیران که اتفاقا در ابتدای هر دولتی، این رفتار را از خود بروز داده و خود را شیفته خدمت قلمداد می کنند مصداقی است برای بررسی و مشاهده این نوع رفتار در استان کردستان.
نمونه این رفتارها در یکی از شهرستان های شمال استان نمود پیدا کرده است او که روزی شورای روستاها را با هدف تجلیل از مدیریت شهرستان دعوت کرده و اعلام می شود شوراهای ۲۷۴ روستای این شهرستان از عملکرد فرماندار اعلام رضایت می کنند در حالیکه شاخص های توسعه روستایی در همین شهرستان از میانگین استانی پایین تر است.
یا در جلسه ای خصوصی چند نفر از جمله یکی از کارگزاران از استان آذربایجان شرقی با هدف ثبت معدن به نام یکی از آنها دعوت می شوند تا آنان هم گوشه چشمی برای ابقا یا ارتقای مدیر فعلی در این شهرستان داشته باشند. شاید مدیر مدعو از نیت دعوت کننده اطلاعی نداشته باشد اما دعوت کننده از هر روزنه ای برای بقا بر مدیریت استفاده می کند.
چند ماه قبل از دولت فعلی در این شهرستان برای خوش خدمتی به مدیران دولت وقت مراسم فرهنگی نوروز لغو می شود یا در برگزاری مراسم مولودی خوانی هفته وحدت دست انداز ایجاد می شود اما امروز در مصاحبه با صدا و سیما از برگزاری چند برنامه فرهنگی در روستاها خبر میدهند.
شعار وفاق دولت با صداقت و شفافیت معنا پیدا می کند نه با مدیرانی با این شیوه رفتاری.
ابلاغیه اخیر معاون اول رییس جمهور مبنی بر بکارگیری نیروها و مدیران جوان را اگر در نظر داشته باشیم ؛ بهتر این است این مدیران همیشه در صحنه فضا را به نفع نیروهای تازه نفس ترک کنند و بیش از این خود و جامعه را به زحمت نیندازند.
نظر شما