به گزارش کرد پرس، فرزاد پیشکاری در دومین جلسە کارگروە اشتغال استان کردستان، گفت: تعهد اشتغال استان در سال ۱٤۰۳ قریب بە ۲۳ هزار و ٦۱۱ نفر بودە کە دستگاەهای اجرایی باید همە تلاش خود را برای تحقق این میزان اشتغال در استان بە کار گیرند.
وی اظهار کرد: سهم استان کردستان در تسهیلات مشاغل خانگی، امسال ۱٤٦ میلیارد تومان بودە کە براساس توازن جمعیت، ظرفیت و برش های شهرستانی بین شهرستان ها تقسیم و در اختیار فرمانداران قرار گرفتە است.
مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان اظهار کرد: میزان جذب پرداختی تسهیلات مشاغل خانگی در استان کردستان تاکنون ٤۹ میلیارد تومان معادل ۳٦ درصد بودە است.
پیشکاری ادامه داد: اگرچە میزان پرداختی بە مشاغل خانگی استان کردستان ٤ درصد بیشتر از میانگین کشوری بودە است، اما بە لحاظ زمان بندی در وضعیت خوبی قرار نداریم.
وی با اشارە بە اینکە با میزان تحقق اشتغال کشوری ٥ درصد فاصلە داریم، یادآور شد: در حال حاضر از ۲۳ هزار و ٦۱۱ نفر تعهد اشتغال در استان، میزان ۱۳ هزار و ۱۳٦ نفر یعنی معادل ٥٦ درصد تحقق پیدا کردە است، این در حالی است کە میزان تحقق اشتغال کشوری ٦۱ درصد بودە است.
مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان بیان کرد: سقز با ۷۱ درصد، دهگلان ٦۳ درصد و بانە با ٦۳ درصد بیشترین میزان درصد تحقق اشتغال را بە خود اختصاص دادە اند.
پرداخت تسهیلات به ۱۱۸۰ طرح در کردستان
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کردستان نیز با اشاره به هدفمند پرداخت کردن تسهیلات اشتغالزایی، گفت: شورای برنامه ریزی در استان ها مکلف شده اند برنامه های مربوط به پرداخت تسهیلات را در همه بخش ها از طریق کمیته استانی رصد و نظارت کنند.
محمد مشیرپناهی افزود: سهم استان در سال ۱۴۰۱ در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، ۱۳هزار میلیارد ریال بود که هزار و ۷۰۰ طرح به مبلغ ۲۰ هزار میلیارد ریال به بانک ها معرفی شد.
وی اظهار کرد: تاکنون در همین رابطه، به هزار ۱۸۰ طرح، ۹ هزار و ۷۷۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است که ۹۵ درصد تعهدات را شامل می شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کردستان با اشاره به اینکه سهم دستگاه ها از پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ براساس عملکرد آنها در سال گذشته است، ادامه داد: سهم امسال سازمان جهاد کشاورزی از کل تسهیلات، ۳۱ درصد، صعنت، معدن و تجارت ۲۸ درصد، راه و شهرسازی چهار درصد، میراث فرهنگی ۱۲ درصد، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۲ درصد، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات ۲ درصد، تحقیقات و فناوری یک درصد، بهداشت و درمان، یک درصد، فرهنگ و ارشاد اسلامی ۹ درصد، آموزش و پرورش ۲ درصد، ورزش و جوانان سه درصد، معاونت علمی و فناوری دانش بنیان ریاست جمهوری سه درصد و معاونت توسعه روستایی یک درصد است.
مشیرپناهی یادآور شد: در مجموع اعتبار در نظر گرفته برای امسال ۱۱ هزار میلیارد ریال است که در قالب تبصره ۱۸ برای اشتغال و تولید پرداخت خواهد شد.
نظر شما