عدم حمایت از تولیدکننده، سرمایه‌ها را سمت بازار ارز و طلا کشانده است

سرویس کرمانشاه _ رئیس هیئت مدیره صنایع غذایی تنها بیان کرد: امروز شرایط برای سرمایه‌گذاری در مسیر توسعه مطلوب نیست و سرمایه به جای اینکه در بخش تولید هزینه شود وارد بازار ارز و طلا می‌شود. همه فقط به سودهای زود بازده توجه دارند و بابت سرمایه‌گذاری بلند مدت نگران هستند.

دکتر خلیل تنها در گفت و گو با خبرنگار کردپرس گفت: طی ۱۳ سال، شعار در مورد اقتصاد می‌باشد که طبق فرمایش مقام معظم رهبری شعار امسال رشد تولید با مشارکت مردم بوده، پس تولید یکی از عوامل کلیدی در توسعه اقتصاد و پیشرفت کشورها می‌باشد.

رئیس هیئت مدیره صنایع غذایی تنها افزود: توسعه اقتصادی شامل: بهبود بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در فناوری و تجهیزات و ماشین آلات، توسعه نیروی انسانی، بهبود زیرساخت‌ها و سیاست های حمایتی است.

وی با اشاره به اینکه سیاست‌های حمایتی مانند:کاهش مالیات، اعطای تسهیلات مالی و ارائه مشوق‌های دولتی می‌تواند به تولید کنندگان کمک کند تا بهره‌وری و تولید خود را افزایش دهند خاطرنشان ساخت: ایجاد کسب و کار پایدار و امن یعنی حذف موانع بروکراتیک می‌تواند به تشویق سرمایه‌گذاری و افزایش تولید کمک کند. اجرای این استراتژی‌ها می‌تواند به رشد تولید و توسعه اقتصادی کمک کرده و کشور را در مسیر پیشرفت پایدار قرار دهد.

رئیس هیئت مدیره صنایع غذایی تنها اظهار کرد: امروز شرایط برای سرمایه‌گذاری در مسیر توسعه مطلوب نیست و سرمایه به جای اینکه در بخش تولید هزینه شود وارد بازار ارز و طلا می‌شود. همه فقط به سودهای زود بازده توجه دارند و بابت سرمایه‌گذاری بلند مدت نگران هستند.

وی با ارائه این پیشنهاد که دولت باید از انواع دخالت خود از قیمت گذاری گرفته تا تصدی گری خودداری کند تاکید کرد: با این کار جذابیت سرمایه‌گذاری بالا می‌رود. هر نوع دخالت نرخ بازدهی و سود را پایین می‌آورد و این یک چالش جدی در برابر سرمایه‌گذاری است.

تنها، ریشه و پایه سرمایه‌گذاری را امنیت برشمرد و گفت: نرخ سرمایه‌گذاری در ایران به شدت کاهش یافته و برای همین کشور از مسیر توسعه خارج شده که یکی از دلایل آن دخالت متعدد دولت در اقتصاد است،در اقتصاد دستوری که مدام شاهد دخالت‌های مستقیم و غیر مستقیم دولت است سرمایه‌گذاری جدیدی حتی در حوزه‌هایی که مزیت وجود دارد انجام نمی‌شود .

رئیس هیئت مدیره صنایع غذایی تنها به تشریح وضعیت یکی از شرکت های زیر مجموعه این گروه صنعتی بازرگانی پرداخت و بیان داشت: مجموعه گلمهر غرب از سال ۱۳۹۴ بدون آنکه از طرف دولت یا مسئولین حمایت شده باشد از خرید ملک گرفته تا ساخت و ساز بدون هیچ حمایتی با ۱۱۷ نفر مشغول به کار شد.

وی با ابراز تاسف تصریح کرد: در ماه های ابتدایی سال ۱۴۰۳ به خاطر نبود مواد اولیه و سرمایه در گردش چرخ این کارخانه متوقف شد. قبل از اینکه کارگران به اداره کار معرفی شوند با رئیس اداره کار جناب دکتر احمدی تماس گرفتم و ایشان عرض کردند ستاد بحران استانی تشکیل می‌دهیم اما نتیجه حاصل نشد.

تنها افزود: با معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه تماس گرفتم گفت: ۱۰ دقیقه دیگر تماس می‌گیرم که هفت ماه از این ۱۰ دقیقه گذشته و جوابی نگرفتم. این استان نیاز به افراد متعهد، متخصص، دلسوز، دوران دیده و با تجربه جهت پیشرفت دارد.

این کار آفرین برتر کرمانشاه خاطر نشان کرد: صنایع کوچک در استان کرمانشاه متاسفانه تعطیل شده و به صنایع کوچک هیچ اهمیتی داده نمی‌شود. این مجموعه جز صنایع بزرگ است نه صنایع کوچک ولی اکثر کشورهای پیشرفته سرمایه گذاری در جهت صنایع کوچک می‌باشد.

کد خبر 2778126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha