به گزارش کردپرس؛ منوچهر حبیبی، عصر روز سه شنبه ۱۳ آذرماه در نشست کاری با مدیرکل جهاد کشاورزی استان و معاونان این مجموعه که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و مدیران کل سرمایه گذاری و اشتغال و اقتصادی استانداری برگزار شد؛ از نگاه ویژه مدیریت ارشد استان به بخش کشاورزی خبر داد و گفت: بیش از ۱۶۰ هزار بهرهبردار در حوزههای مختلف کشاورزی و باغداری استان مشغول کار و فعالیت هستند که این موضوع نشانگر اهمیت این حوزه است.
وی افزود: امنیت غذایی کشور و استان وابسته فعالیتهای بخش کشاورزی است و پویایی این حوزه در رونق اقتصادی کرمانشاه بسیاز اثرگذار است.
مدیر ارشد استان ادامه داد: بخشی از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند و اقتصاد و معیشت آنها به این بخش گره خورده است.
وی گفت: قابلیتها و ظرفیتهای بخش کشاورزی به گونهای است که به تنهایی از توانایی اداره استان مهمی مانند کرمانشاه برخوردار است.
حبیبی بر ضرورت تلاش شبانه روزی مدیران برای دستیابی به جایگاه واقعی استان در غرب کشور تاکید کرد و گفت: کرمانشاه از قدیم الایام در حوزههای مختلف اقتصادی، فرهنگی، حمل و نقل، کشاورزی و خدمات دارای یک مرکزیت در غرب کشور بوده است و باید برای تقویت و ارتقای این جایگاه تلاش کنیم.
وی تاکید کرد: توسعه کشاورزی هوشمند در حوزههای مختلف و ارتقای سطح مکانیزاسیون از اولویتهای مهم استان در حوزه کشاورزی است.
حبیبی راه اندازی کارخانه قند سوم استان را از اولویت های استان برشمرد و گفت: استان کرمانشاه دارای مازاد تولید در حوزه کشت چغندر قند است و ظرفیتهای لازم برای راه اندازی کارخانه قند سوم برخوردار است و تلاش می کنیم با استفاده از ظرفیت مجموعه های مانند بنیاد مستضعفان این واحد تولیدی را در استان راه اندازی کنیم.
استاندار کرمانشاه همچنین خطاب به مدیران جهاد کشاورزی گفت: ۸۵ درصد اعتبارات حوزه کشاورزی در اختیار وزارتخانه است و باید تلاش کنیم با معرفی طرحهای دارای توجیه مناسب، از این اعتبارات ملی به شکل مناسبب استفاده کنیم.
وی در ادامه از اجرای برنامه چهارشنبههای صنعتی و اقتصادی خبر داد و گفت: روزهای چهارشنبه هر هفته را به پیگیری طرح ها و برنامه های حوزه صنعتی و تجاری، کشاورزی و میراث فرهنگی اختصاص داده ایم و امیدواریم با این پیگیری ها شاهد یک تحول مناسب در اقتصاد استان باشیم.
نظر شما