ترک خوردگی خط تغذیه گاز تکاب به تخت سلیمان/ چه کسی پاسخگوی هدر رفت بیت المال است؟

سرویس آذربایجان غربی- دبیر مجمع مطالبه گری شهرستان تکاب از ترک خوردگی خط تغذیه گاز تکاب- تخت سلیمان به مدت ١٠ ساعت خبر داد و گفت: این وضعیت سبب هدر رفت حدود ۱۵۰ هزار متر مکعب گاز شده در حالی که کشور با ناترازی سوخت روبه رواست ولی مسئولان در آذربایجان غربی در قبال هدررفت بیت المال بی توجه اند.

قادر ساربانی، دبیر مجمع مطالبه گری شهرستان تکاب به خبرنگار کردپرس گفت: خط تغذیه گاز ٢٥٠ پوندی مسیر تکاب-تخت سلیمان در ساعت ٢٢ شب ١٦ دی ماه تا صبح ساعت ٨ با ترک خوردگی مواجه شده و فوران چند متری گاز صورت گرفته است، در حالی که این پروژه تنها ۴ ماه است اجرا شده است.

او افزود: این خط تغذیه۲۵۰ پوندی به طول ۴۰ سانتی‌متر و عرض ۴ میلیمتر از محل اتصال جوش ترک خورده که با توجه به خط ۲۵۰ پوندی و سطح مقطع لوله واندازه طول وعرض ترک  مشخص می‌شود که حدود ۱۵۰ هزار متر مکعب در طول حدود ۱۰ ساعت هدر رفته و فشار گاز به حدی بوده با توجه به عمق ۱۵۰سانتیمتری حفره ای حدود ۷۰ سانتی متری ایجاد نموده است.

قادر ساربانی تاکید کرد: این وضعیت در حالی است که تنها ۴ ماه از عمر اجرای این پروژه می‌گذرد و مشخص نیست که ناظر و پیمانکار این پروژه و اداره کل شرکت گاز آذربایجان غربی چگونه این پروژه را اجرا و نظارت کرده‌اند که در کمتر از چهار ماه لوله دچار ترکیدگی شده است .

ترک خوردگی خط تغذیه تکاب به تخت سلیمان/ چه کسی پاسخگویی هدر رفت بیت المال است؟

او تصریح کرد :در حالی که این خط تغذیه چندین روستا را پوشش می‌دهد و از مناطق مسکونی هم این خط تغذیه گذر می کند آیا مسئولان به این فکر کرده اند که در صورت وخامت اوضاع چه تبعاتی می‌توانست دامان مردم را بگیرد.

دبیر مجمع مطالبه گری شهرستان تکاب ادامه داد:  مسئولان مردم را به  کاهش دو درجه‌ای مصرف گاز خانگی تشویق می کنند اما در سویی دیگر ترکیدگی خط تغذیه منجر به هدر رفت مقدار قابل توجهی گاز شده است!

او با اشاره به هدر رفت بیت المال بیان کرد: زمانی که نماینده شهرستان تکاب در مجلس شورای اسلامی این موضوع را با مدیر کل اداره گاز استان آذربایجان غربی مطرح کرد ایشان فرمودند که این مسئله جزئی است و اهمیت چندانی ندارد اما سوال اینجاست که هدر رفته ۱۵۰ هزار متر مکعب گاز که قیمت آن میلیاردها تومان می‌شود، آیا مسئله و موضوع مهمی نیست؟ در حالی که کشور با ناترازی سوخت روبرو شده است؟ از سوی دیگر چرا پروژه ٤ ماهه باید با این وضعیت روبرو شود؟

ساربانی گفت:باید مشخص شود که چه کسانی بر این پروژه نظارت داشته اند مسببین این ترک فعل  علاوه بر مشکلات زیست محیطی موجبات ضرر و زیان میلیاردی به بیت المال را انجام داده اند؟

او اضافه کرد: باید مشخص شود با توجه با اینکه که شرکت گاز طبق خروجی وکارکرد کنتور مادر الترا سونیک مبلغ کارکرد را باید پرداخت نماید این مبلغ کلان هدر رفت را از کجا تامین خواهند کرد؟آیا مدیران و مسببین پرداخت خواهند کرد یا به مشترکین سرشکن خواهد شد.

ساربانی در پایان گفت: باتوجه به این اتفاق و  عبور  چند صدمتری این خط از مناطق مسکونی چه تضمینی برای عدم تکرار این حادثه باتلفات جانی ومالی وجود دارد؟ قابل توضیح هست این دومین اتفاق در شهر ستان تکاب  و در سکوت خبری این سه ماه می باشد/.

کد خبر 2779767

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha