توافق مسرور بارزانی و بافل طالبانی درباره تقسیم پست‌های وزارتی و حاکمیتی در اقلیم کردستان

سرویس عراق و اقلیم کردستان- به گفته طارق جوهر، مشاور رسانه‌ای پارلمان کردستان، نخستین نشست رسمی پارلمان اقلیم کردستان به‌زودی برگزار خواهد شد و طی آن هیئت رئیسه و رئیس اقلیم کردستان انتخاب خواهند شد. پس از آن، روند معرفی نامزد برای تشکیل دولت آینده اقلیم آغاز می‌شود.

به گزارش کردپرس، طارق جوهر در گفت‌وگو با روزنامه الصباح اعلام کرد که نشست اخیر میان مسرور بارزانی، نخست‌وزیر اقلیم کردستان، و بافل طالبانی، رئیس اتحادیه میهنی کردستان، به نتیجه‌ای مثبت و تفاهمی درباره توزیع پست‌های وزارتی و حاکمیتی برای تشکیل کابینه دهم اقلیم کردستان منجر شده است.

وی تأکید کرد که پس از انتخاب هیئت رئیسه پارلمان و رئیس اقلیم کردستان، شخصیت منتخب برای تشکیل دولت آینده معرفی خواهد شد و روند تشکیل کابینه جدید آغاز می‌شود.

کد خبر 2782540

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha