اتحاد اسلامی و جماعت عدالت کردستان به جای رفتن به غزه، در اربیل تظاهرات می‌کنند

سرویس عراق و اقلیم کردستان- عبداللطیف سلفی در انتقادی تند از احزاب اتحاد اسلامی و جماعت عدالت، تلاش آنان برای تظاهرات در حمایت از غزه را به «جهاد بدون اجازه ولی امر» تشبیه کرده و آن را نمایشی بی‌فایده دانسته است.

به گزارش کردپرس، عبداللطیف سلفی، از چهره‌های شناخته‌شده جریان سلفی در اقلیم کردستان، درباره درخواست اتحاد اسلامی و جماعت عدالت کردستان برای برگزاری تظاهراتی در حمایت از غزه در اربیل گفته است: «برادرانمان در جماعت عدالت و اتحاد اسلامی کردستان برای جنگ مسلحانه در غزه فتوا داده‌اند، ولی خواسته‌شان در اربیل، جهاد تظاهراتی است!».

به نوشته سپی میدیا، این سخنان سلفی در حالی مطرح شده که مسئولان اربیل به اتحاداسلامی و جماعت عدالت اجازه برگزاری تظاهراتی در حمایت از غزه را ندادند.

متن منتشرشده در صفحه فیسبوک عبداللطیف احمد چنین آمده است:

چند نکته درباره جهاد برادران‌مان:

۱. برادران ما در اتحاد اسلامی و جماعت عدالت برای جهاد مسلحانه در غزه فتوا دادند، اما در اربیل دنبال جهاد تظاهراتی هستند!!!

آیا جهاد فقط در قالب تجمع قابل فهم است؟ آیا دولت اربیل را مانند دولت اسرائیل می‌بینند؟!

۲. آن‌ها بدون اجازه "ولی امر" در اربیل جهاد تظاهراتی نمی‌کنند، در حالی‌که خودشان را کاملاً مطیع ولی امر می‌دانند، حتی جهاد واقعی را هم انجام نمی‌دهند مگر اینکه ولی امر راضی باشد؛ هرچند مفتی‌هایشان فتوا بدهند! اما با این حال ادعا می‌کنند که ولی امر نیستند، بلکه ولی شراب و سیگارند!

۳. آن‌ها نمی‌توانند در اربیل گردهمایی کوچکی برای حمایت از غزه برگزار کنند، ولی حرف‌های بزرگ می‌زنند و از جهاد و نابودی اسرائیل می‌گویند!!

۴. آن‌ها حاضر نیستند در دولت فداکاری کنند و با یک مانع ساده خود را معذور می‌دانند، اما می‌خواهند مردم غزه با دستان خالی در برابر اسرائیل جانفشانی کنند!!

۵. آن‌ها به‌جای جهاد علیه اسرائیل، علیه سلفی‌ها دست به جهاد برداشته‌اند و مسلمانان را به کفر و نفاق متهم می‌کنند چون جهاد مورد نظر آن‌ها را انجام نمی‌دهند و از آن‌ها می‌خواهند که فتنه‌گری نکنند و مسلمانان را بی‌نتیجه نکشند.

کد خبر 2783138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha