صدور ۱۰ مجازات جایگزین حبس در انزل ارومیه

سرویس آذربایجان غربی- رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از صدور ۱۰ مجازات جایگزین حبس در حوزه‌های آموزشی تحصیلی، حمایتی کمیته امداد و پلیسی با ارزش هزار و هفتصد و چهل و پنج میلیون ریال توسط رئیس دادگاه بخش انزل ارومیه خبر داد.

به گزارش کردپرس، ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با اعلام این خبر بیان کرد: در ادامه اهتمام قضات استان به استفاده از ظرفیت مجازات‌های جایگزین حبس در امور عام المنفعه خادم عرب باغی رئیس حوزه قضایی بخش انزل که یکی از قضات پیشرو در صدور احکام جایگزین حبس است در سال جاری تاکنون ۱۰ مجازات جایگزین حبس در بخش‌های های مختلف عام المنفعه صادر کرده است.

او افزود: این احکام شامل تهیه پوشاک بزرگسالان و ارائه به کمیته امداد امام خمینی (ره) بخش انزل، تهیه لوازم التحریز و تجهیزات و وسایل آموزشی و اداری و تجهیز امکانات رفاهی برای یک دبیرستان و یک دبستان، تهیه دوربین‌های هوشمند جهت پایش تصویری و پلاک خوان، خرید کتاب یا تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی جهت استفاده در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، تهیه صندلی و نیمکت‌های شهری قوشچی، تهیه لوازم التحریر و آموزشی و سایر اقلام مشابه با نظر کمیته امداد برای کودکان تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره) می شود.

رئیس کل دادگستری استان تصریح کرد: ارزش ریالی این احکام هزار و هفتصد و چهل و پنج میلیون ریال است که همگی صرف امور عام المنفعه که در احکام ذکر شده با نظارت دادگاه و مسئولین نهادهای مرتبط خواهد شد.

کد مطلب 2788980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha