کاهش ۲۸ درصدی بارش‌ها در آذربایجان غربی

سرویس آذربایجان غربی- مدیرکل هواشناسی آذربایجان غربی از کاهش ۲۸ درصدی بارش‌ها در استان طی سال زراعی گذشته خبرداد و گفت: در سال زراعی گذشته ۲۴۷.۸ میلیمتر بارش در استان ثبت شده که این میزان در مدت مشابه ماقبل ۳۴۳.۱ میلیمتر بود.

به گزارش کردپرس، از ایسنا؛ محمد قربان پور افزود: در سال زراعی گذشته ۲۴۷.۸ میلیمتر بارش در استان ثبت شده که این میزان در مدت مشابه ماقبل ۳۴۳.۱ میلیمتر بود. 

او اضافه کرد: در سال زراعی گذشته، تمامی شهرستان‌های آذربایجان غربی نسبت به سال قبل کاهش بارندگی را تجربه کردند بطوری که شهرستان خوی با ۴۸ درصد، بیشترین کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته و شهرستان مهاباد با ۸ درصد، کمترین کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته را ثبت کردند.

مدیرکل هواشناسی استان ادامه داد: طبق آمار بارشی سال زراعی از اول مهر ماه سال گذشته تا اول مهر امسال، شهرستان‌های سردشت با ۴۱۹.۸ میلیمتر، شاهیندژ با ۳۰۵.۰ میلیمتر و تکاب با ۳۰۲.۸ میلیمتر به ترتیب بیشترین مقدار بارندگی در سطح استان آذربایجان غربی را به خود اختصاص دادند.

قربان پور گفت: در طی این مدت شهرستان های پلدشت، نقده و شوط کمترین مقدار بارش را داشتند.

کد مطلب 2789115

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha