حذف نقطه حادثه خیز نصریان در مسیر مهران دهلران تا پایان سال

سرویس ایلام - مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از تکمیل پروژه راهسازی چهار خطه نصریان در محور مهران- دهلران و حذف نقاط حادثه خیز این محور تا پایان سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس،جعفر رفیعی در بازدید از مراحل احداث پروژه راهسازی منطقه نصریان گفت: با توجه به پیچ‌های پر حادثه و غیر استاندارد بودن محور مهران- دهلران در منطقه نصریان، اولویت راه و شهرسازی استان حذف این پیچ‌ها و تبدیل ۴ کیلومتر محور مذکور در منطقه نصریان به چهار خطه بود.

وی افزود: برای این مهم عملیات اجرایی اصلاح و تعریض محور مهران- دهلران در منطقه نصریان آغاز شد و هم اکنون نزدیک ۲ کیلومتر آن تکمیل و آسفالت شده و در صورت تامین اعتبار تا پایان سال کل این مسیر ۴ کیلومتری به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام افزود: با پیگیری های صورت گرفته به زودی عملیات اجرایی چهار خطه شدن ۱۱ کیلومتر دیگر از محور مهران- دهلران با اولویت نقاط پر حادثه اجرایی خواهد شد.

کد مطلب 2789727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha