با دولت موقت سوریه جهت عقب‌نشینی از استان‌های رقه و دیرالزور به توافق رسیدیم

سرویس سوریه - «مظلوم عبدی» فرمانده کل SDF اعلام کرد که پس از جنگ سختی که به آنها تحمیل شد، نیروهای SDF به توافقی با دولت موقت سوریه مبنی بر عقب‌نشینی از استان‌های دیرالزور و رقه دست یافتند.

به گزارش کردپرس، «مظلوم عبدی» فرمانده کل نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) در پیامی اعلام کرد که پس از جنگ سختی که به آنها تحمیل شد، نیروهای SDF از استان‌های دیرالزور و رقه عقب‌نشینی کردند. وی افزود: «خواستار جلوگیری از وقوع جنگ بودیم اما طرف‌ها و کشورهای زیادی برای آن نقشه کشیده بودند.»
«مظلوم عبدی» فرمانده کل SDF در پیامی اظهار داشت: «از روز ۴ ژانویه، جنگ سختی به ما تحمیل شد و خواستیم از آن جلوگیری کنیم، جلساتی برگزار کردیم و گفت‌وگوهایی انجام دادیم اما نتوانستیم از وقوع جنگ جلوگیری کنیم.»
مظلوم کوبانی در ادامه پیام خود تصریح کرد: «بسیاری از طرف‌ها و کشورها برای حمله نقشه داشتند. با هدف جلوگیری از وقوع جنگ داخلی و ریختن خون بیشتر، توافقی را انجام دادیم و فردا جهت گفت‌وگوی بیشتر درباره مفاد آن به دمشق می‌رویم.»
عبدی در پایان پیام خود افزود: «بر عقب‌نشینی تمام نیروهایمان از استان‌های رقه و دیرالزور به حسکه به توافق رسیدیم تا نیروهایمان تا جایی که امکان پذیر است از خاک و سرزمین خود دفاع کنند.»
پیام عبدی در حالی است که پس از ۱۲ روز جنگ، «احمد الشرع» رئیس دولت موقت سوریه، شروط یک توافق جدید ۱۴ ماده‌ای با نیروهای SDF را امضا کرد که شامل آتش‌بس کامل با SDF و ادغام کامل نهادهای اداری و نظامی SDF در دولت سوریه است.»

کد مطلب 2792705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha