توزیع ۴۴ میلیون لیتر سوخت کشاورزی در کردستان برای بهار ۱۴۰۵ آغاز شد

سرویس کردستان - رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان از آغاز فرآیند توزیع سوخت ویژه ماشین آلات کشاورزی برای فصل بهار ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: در مجموع ۴۴ میلیون لیتر سوخت برای تأمین نیاز بخش کشاورزی استان اختصاص یافته است؛ اقدامی که با هدف تداوم فعالیت های زراعی و جلوگیری از هرگونه وقفه در کشت های بهاره اجرایی شده است.

به گزارش کرد پرس، سعدی نقشبندی با اشاره به اهمیت راهبردی تأمین به موقع سوخت در فصل بهار، گفت: با توجه به نقش حیاتی ماشین آلات کشاورزی در تمامی مراحل تولید، از آماده سازی زمین تا کاشت و داشت، برنامه ریزی های لازم برای تأمین سوخت مورد نیاز بهره برداران از ماه های ابتدایی سال انجام شده است.

وی افزود: در همین راستا و با همکاری شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی استان، سهمیه سوخت فصل بهار شامل ماه های فروردین، اردیبهشت و خرداد سال ۱۴۰۵ به میزان ۴۴ میلیون لیتر تعیین شده که این میزان معادل مصرف مدت مشابه سال گذشته است و در سامانه سدف نیز بارگذاری شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اظهار کرد: سهمیه مذکور به تفکیک شهرستان های استان اختصاص یافته و تمامی تراکتورداران و فعالان حوزه مکانیزاسیون می توانند از طریق شرکت های تعاونی تراکتورداران و کمباین داران یا دفاتر خدمات الکترونیک، نسبت به ثبت نام و دریافت سهمیه خود اقدام کنند.

نقشبندی با تأکید بر ضرورت تسریع در فرآیند دریافت سهمیه سوخت، ادامه داد: با توجه به شرایط زمانی آغاز عملیات کشاورزی و لزوم جلوگیری از هرگونه اختلال، ضروری است بهره برداران در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به ثبت نام و دریافت سهمیه خود اقدام کنند.

وی همچنین با اشاره به محدود بودن این سهمیه به سه ماه نخست سال، یادآور شد: مدیریت بهینه مصرف سوخت از سوی کشاورزان اهمیت ویژه ای دارد و لازم است بهره برداران بر اساس نوع فعالیت و زمان بندی عملیات کشاورزی، برنامه ریزی دقیقی برای مصرف این سهمیه داشته باشند.

کد مطلب 2794570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha