نویسندگان و شاعران کردزبان بخش مهمی از ادبیات جدی معاصر هستند

سرویس ایلام - مدیر نشر شالگردن در گفتگو با کردپرس، نویسندگان و شاعران کردزبان را بخش مهمی از ادبیات جدی معاصر دانست و گفت: نشر شالگردن آماده همکاری در این زمینه است.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، نیما معماریان عنوان کرد: شالگردن در تاریک‌ترین روزهای صنعت نشر متولد شده و امید دارد که در این روزهای پاندمی کرونا بتواند با ارائه‌ی اثرهای قابل دفاع در حوزه‌های شعر، ادبیات داستانی، ادبیات نمایشی و هنر، آشتی دوباره‌ی کتاب و مخاطبان را رقم بزند و برای این امر مهم در انتخاب مجموعه‌های در دست انتشار خود نهایت دقت لازم را به عمل آورده است.

وی تصریح کرد: شالگردن برای دست‌یابی به اهداف خود به سمت بزرگان ادبیات کشور دست دراز کرده، حال آن‌که از حمایت شاعران، نویسندگان و مترجمان جوان کشور نیز غافل نیست و در نظر دارد مجموعه‌ای از بهترین آثار را منتشر کند.

معماریان گفت: شالگردن به عنوان ناشر تخصصی هنر و ادبیات، قرار است در حوزه‌ی هنر و ادبیات جدی ایفای نقش کند و با اینکه در روزهای اول تولد خود قرار دارد قدم‌های محکمی را برای حرکت‌های اولیه‌ی خود انتخاب کرده است.

مدیر نشر شالگردن خاطرنشان کرد: شالگردن از انتشار آثار فاخر ادبی اهالی قلم در غرب کشور استقبال می کند، زیرا نویسندگان و شاعران استان های کردزبان غرب کشور بخش مهم و تاثیرگذاری در ادبیات جدی معاصر را تشکیل می دهند.

وی در خصوص آخرین آثار منتشر شده در شالگردن گفت: مجموعه داستان مینی مال «کولبران نان و رنج» نوشته مرتضی حاتمی، یکی از کتاب های تازه منتشرشده این نشر در روزهای اخیر است که در ۸۰ صفحه و به قیمت ۳۵ هزارتومان در ۵۰۰ جلد منتشر شده است.

یکی از داستانهای این کتاب با عنوان جعبه مرموز:

بارش خیلی سنگین بود. به سختی قدم برمی داشت و آرام آرام حرکت می کرد. کمرش کاملاً تا شده بود. همه به او شک کردیم. قیافه اش خیلی مشکوک بود. سربندی رنگ و رو رفته به سر داشت و سبیل پر پشتش از دود سیگار، زرد شده بود. وقتی بارش را گرفتیم، بی هیچ مقاومتی، گوشه ای ایستاد و به دیوار پاسگاه تکیه زد و سیگاری درست کرد و آن را آتش و به ما لبخند زد.

بارش را باز کردیم... با صحنه ی عجیبی روبه رو شدیم... جعبه ای پر از درد و رنج و خون و چند تکه نان خشک کپک زده به ما نیشخند می زد!

کد خبر 28126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha