به گزارش کردپرس، در سایه تکمیل نبودن زیرساخت های شهرک صنفی کاوه مهاباد و عدم تمایل صاحبان مشاغل آلاینده جهت انتقال به شهرک ، عملیات جابه جایی این مشاغل با پلمب کردن بازار اغلب آن ها در سال گذشته انجام گرفت و هنوز بخش عمده این اصناف به شهرک انتقال نیافته اند.
17 سال پیش، طرح انتقال مشاغل آلاینده به شهرک صنفی کاوه مهاباد مطرح شد اما هر بار با مشکلات پیچیده ایی رو به رو و انتقال مشاغل آلاینده به این شهرک، به زمانی دیگر موکول شد.
مرداد ماه سال گذشته بود که معاون فرماندار مهاباد تعیین ضرب الاجل برای انتقال مشاغل مزاحم و رفع مشکلات این شهرک را ضروری دانست و گفت: مدت زمانی برای اجرایی شدن مصوبات و رفع مشکلات شهرک صنفی مهاباد در نظر گرفته شده و در صورت اجرایی نشدن مصوبات در جلسه انتقال مشاغل مزاحم حضور نخواهد یافت.
خشایار صنعتی ابراز امیدواری کرد: تا قبل از مهرماه سال 98 شهرک صنفی مهاباد با تلاش همه جانبه مسوولان شهرستان، ادارات و سازمانهای مرتبط با آن به بهره برداری برسد.
اما با ورود به سال 99، این ضرب الاجل هنوز هم عملی نشده و پس از سال ها علاوه بر مشکلات حقوقی زیرساخت های شهرک هم کامل نشده و این موارد از جمله دلایلی است که صاحبان مشاغل تمایلی برای جابه جایی به آن جا ندارند.
آغاز مرحله انتقال اصناف آلاینده، بهار سال گذشته اجرا شد و در مرحله اول این طرح، ۵۰ واحد در سطح شهر از جمله نمایشگاه اتومبیل، فلزکاران و مصالح ساختمانی شناسایی و در نهایت ۲۶ واحد به شهرک صنفی کاوه منتقل شدهاند و در همین راستا نیز "بازار روز" این شهرستان غیرفعال و تعطیل شد.
از بهار سال گذشته تا کنون، 40 واحد آلاینده به شهرک منتقل شده اند این در حالی است که مهاباد دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی پروانه دار است که بیش از ۲۰۰ واحد و مشاغل آلاینده و مزاحم دارد.
اخیرا رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد به ایرنا گفت: تمامی واحدهای صنفی آلاینده مهاباد که در شهرک صنفی کاوه دارای زمین و مغازه هستند از اول خرداد به مدت یک ماه فرصت دارند نسبت به تکمیل و جابهجایی واحد صنفی خود به آنجا اقدام کنند.
محمد جهین ادامه داد: تاکنون بیش از ۴۰ مغازه شامل انواع واحدهای صنفی آلاینده در شهرک صنفی کاوه مستقر شدند و بقیه مشاغل از جمله نمایشگاههای خودرو، مکانیکیها، مصالح ساختمانی و فلزکاران نیز باید به این شهرک منتقل شوند.
به گفته رییس صمت مهاباد؛ افرادی که علیرغم داشتن قرارداد در مدت مقرر اقدام به انتقال نکنند قرارداد آنان لغو خواهد شد.
جهین اظهار داشت: در سالهای اخیر امکانات عمرانی و خدمات رفاهی شهرک صنعتی کاوه افزایش یافته و آسفالت معابر و جاده منتهی به آنها نیز انجام شده است.
به گزارش کردپرس، طبق آخرین هشدار ها مشاغل آلاینده این شهرستان تا پایان خردادماه فرصت دارند تا واحدهای صنفی خود را به شهرک صنفی انتقال دهند. شهرکی که بیشتر ابنیه و زیرساختهای آن بدلیل تأخیر 17 ساله در به بهره برداری رسیدن، فرسوده شده اند.
نظر شما