غلامرضا بابایی در گفت و گو با خبرنگار کردپرس اظهار کرد: بیشترین صادرات استان به کشور عراق و اقلیم کردستان عراق بوده که از لحاظ ارزشی 30 درصد و از لحاظ وزنی 24 درصد در سال گذشته رشد را شاهد بودیم.
او با اشاره با اتمام مطالعات آمایش سرزمینی استان گفت: با توجه به وجود مزیت ها و پتانسیل های سرمایه گذاری درحوزه های کشاورزی و معدنی استان بخصوص وجود پتانسیل ها و ذخایر معدنی استان که از لحاظ تنوع معدنی در رتبه های نخست کشور می باشیم.
بابایی ادامه داد: تا کنون میزان کمی از پهنه های استان مورد مطالعه قرار گرفته است که به دنبال تکمیل مطالعات تمام پهنه های استان هستیم. دربحث مواد معدنی فلزات، فلزات گرانبها، سنگهای تزئینی، عناصر نادر، املاح دریاچه ارومیه و تیتان از وضعیت خوبی در سطح استان برخورداریم که به دنبال ایجاد واحد های صنایع معدنی برای فرآوری مواد معدنی استان هستیم که مانع از خام فروشی مواد معدنی استان شود و موجب توسعه اشتغال و رونق اقتصاد و درآمد منطقه باشد.
رییس سازمان صمت آذربایجان غربی تصریح کرد: استان آذربایجان غربی با توجه به موقعیت جغرافیایی و استقرار خود یکی از استانهای بسیار مستعد برای تجارت خارجی کشوراست. این استان با سه کشور جمهوری آذربایجان، ترکیه و عراق به طور 967 کیلومتر مرز مشترک دارد. همچنین یک پنجم پایانه های مرزی کشور در استان ما استقرار یافته است.
او اضافه کرد: تنها مرز ریلی و زمینی ایران با اروپا در آذربایجان غربی است و وجود 6 بازارچه مرزی و زیر ساخت های مناسب در عرصه تجارت خارجی بخصوص وجود 3 فرودگاه با فاصله 110 کیلومتری از یک دیگر (ارومیه، خوی و ماکو) شرایط ایده عالی را برای توسعه تجارت خارجی ایجاد کرده است.
نظر شما