به گزارش کردپرس، به نقل از فرمانداری مهاباد؛ فیصل رسولی اظهار داشت: این طرح قرار بود از زمستان سال ۱۳۹۸ اجرایی شود اما به خاطر شیوع بیماری کرونا به سال جاری موکول شد که هماکنون علاوه بر مراکز درمانی دولتی تمامی موسسات پزشکی و درمانی و ۸۵ درصد مطب پزشکان به سامانه نسخه الکترونیکی متصل شده است.
او اضافه کرد: به خاطر شیوع بیماری کرونا تعدادی از پزشکان هنوز مطب خود را بازگشایی نکردهاند که در صورت آغاز بهکار در اولین فرصت، رمز ورود به سامانه نسخه الکترونیک در اختیار آنان قرار داده میشود.
رسولی گفت: با راهاندازی نسخه الکترونیک به مرور دفترچههای کاغذی حذف شده و استحقاقسنجی بیمه و نوشتن دارو به صورت الکترونیکی انجام میشود و فرد بیمار با دریافت کد پنج رقمی در داروخانه یا موسسات پزشکی میتواند روند درمانی خود را پیگیری کند.
رییس اداره بیمه سلامت مهاباد اظهار داشت: براساس استحقاقسنجی مشخص میشود که بیمه شده در چه دهکی قرار دارد و اگر جزو دهک اول، دوم و سوم باشد به طور رایگان خدمت دریافت میکند در غیر این صورت باید بابت اخذ دفترچه هزینهای را پرداخت کند.
او با اشاره به تاثیر الکترونیکی شدن نسخهها و حذف نسخه کاغذی در کاهش انتقال بیماری کرونا تصریح کرد: این روند در افزایش دسترسی مردم به خدمات بهداشت و درمان و شفافیت مالی مراکز درمانی و ارایه دهنده خدمات پزشکی موثر است.
رسولی با اشاره به اینکه بیشترین بیمه شده این شهرستان عضو صندوق روستاییان هستند، اظهار داشت: بیش از ۷۳ هزار نفر از بیمهشدگان را روستاییان، ۴۷ هزار نفر بیمه سلامت، ۱۳ هزار نفر را کارمندان ادارات و نهادهای دولتی، سه هزار و ۴۲۰ نفر بیمه صندوق بیمه ایرانیان و مابقی را سایر اقشار از جمله مددجویان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی تشکیل میدهند.
گفتنی است؛ طرح حذف دفترچه کاغذی و جایگزینی آن با نسخه الکترونیکی در آذربایجانغربی از اردیبهشت سال ۱۳۹۸ به صورت آزمایشی در شهرستان نقده آغاز شد و از اول خرداد امسال در استان اجرایی شده است.
نظر شما