به گزارش کردپرس، سعید مرادی در جلسه هم اندیشی در راستای راه اندازی این رشته ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو گفت: در راستای تصویب رشته های فوق، بازدید کارشناسان وزارت بهداشت و سازمان دانشگاه آزاد اسلامی، امکانات آزمایشگاه دانشگاه و امکانات بالینی بیمارستان فجر ماکو بسیار خوب ارزیابی شدند.
او افزود: متاسفانه برای تاسیس آزمایشگاههای تکمیلی مثل پراتیک، نیاز به اعتباری بیش از ۱.۵میلیارد تومان است که با قیمت فعلی تجهیزات و کمبود بودجه به حمایت سازمانها، نهادها و خیرین منطقه نیاز داریم.
رئیس دانشگاه آزاد واحد ماکو با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای جذب هیات علمی لازم نیز گفت: در خصوص جذب هیات علمی در رشته های مورد نظر اقدام های خوبی صورت گرفت و ۵ نفر را به عنوان هیات علمی جذب کرده ایم.
مرادی تاکید کرد: تاثیر اولیه راه اندازی این رشته های جلوگیری از خروج ارز ناشی از مهاجرت دانشجویان ایرانی به کشورهای دیگر برای تحصیل خواهد بود.
حسن حسین زاده مدیر بیمارستان فجر ماکو نیز در این جلسه گفت: نیاز اولیه برای تصویب رشته های پزشکی و پیراپزشکی، آزمایشگاه بیوشیمی است که خوشبختانه در دانشگاه آزاد ماکو موجود است و علاوه براین، همه دوره های دانشجویان پزشکی همراه با نظارت مربیان مجرب بیمارستان خواهد بود.
نظر شما