به گزارش کردپرس، ارسلان شکری با اشاره به اهداف اجرای طرح ایمن سازی مدارس واقع در حاشیه راهها گفت: فرهنگ سازی در خصوص بهبود وضعیت ایمنی عبور و مرور دانش آموزان این مارس، لزوم بازآموزی دانش آموزان و احیای محیط پیرامون این مدارس برای متمایز ساختن آنها از مهم ترین اهداف این طرح است که نهادینه کردن آن نیازمند مشارکت همگانی و ارائه آموزش های مستمر به دانش آموزان است.
او ادامه داد: ایمن سازی فیزیکی مدارس در ۳ بخش شامل آموزش، تجهیز مدرسه به وسایل ایمنی و ایمن سازی فیزیکی مدارس در قالب نصب تابلو و چراغ چشمک زن در مقابل مدارس، ایجاد خط کشی های لازم بر کف جاده وترمیم آسفالت به مرحله اجرا می رسد.
شکری افزود: امسال در بخش ایمن سازی فیزیکی، در ۶۲ باب مدرسه تحت پوشش نسبت به نصب تابلوهای ایمنی آشکارکننده و حاوی پیام های هشداری و در ۵۶ باب مدرسه نیز عملیات خط کشی جهت عبور و مرور ایمن دانش آموزان انجام شده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان آذربایجان غربی گفت: ٤٥ هزار و ٩١٩ دانش آموز در مدارس حاشیه راههای استان تحصیل می کنند.
او تاکید کرد: با توجه به اینکه یکی از گروههای کاربران آسیب پذیر راهها، دانش آموزان مدارس حاشیه راهها هستند بدین جهت برای افزایش ایمنی مدارس حاشیه راههای استان، کارشناسان ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی نسبت به بازدید و انجام مطالعات فنی مهندسی اقدام و مطابق معیارهای فنی ، مدارس را به منظور ایمن سازی اولویت بندی کردند.
شکری در پایان گفت: نقش آموزش در یادگیری نکات ایمنی و قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و باید به آن توجه شود.
نظر شما