فواد جهانی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار کردپرس با اشاره به اینکه داوری آثار انجام شده اظهار داشت: 533 داستان کردی و فارسی، 95 داستان کودکان کردی و فارسی و 30 مقاله به دبیرخانه دائمی جشنواره داستان بانه ارسال شده داوری اولیه آثار و تندیس جشنواره انجام شد.
وی اضافه کرد: 70 اثر به بخش پایانی جشنواره راه یافته و آرشیو مکتوب، صوتی و تصویری آثار ارسال شده موجود استخوانش آثار به صورت مجازی برگزار شده و مراسم اختتامیه این جشنواره 25 اسفند ماه به صورت حضوری برگزار می شود.
جهانی گفت: تمام اقدامات برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره انجام شده اما تاکنون به دلیل مختلف جشنواره داستان بانه برگزار نشده که امیدواریم پیش بینی های انجام شده هفته آینده در 25 اسفند ماه برگزار شود.
وی با بیان اینکه 14 اثر به عنوان آثار برتر این جشنواره انتخاب می شود، ادامه داد: در بخش داستان سه اثر کردی و سه اثر فارسی، در بخش داستان کودکان 2 اثر کردی و 2 اثر فارسی و در بخش مقاله 2 اثر کردی و 2 اثر فارسی به عنوان آثار برتر جشنواره انتخاب می شود.
دبیر جشنواره داستان بانه با اشاره به اینکه نخستین انجمن ادبی در سال 1368 در بانه آغاز بکار کرد، اظهار داشت: ظرفیت های مهم ادبی، برگزاری کارگاه های داستان نویسی فعالیت نخستین انجمن ادبی و شاعران و نویسندگان فاخر در بانه باعث شده که جشنواره داستان بانه در این شهر برگزار شود.
وی اضافه کرد: نخستین جشنواره داستان بانه در سال 1378 با حضور نویسندگان بانه و سردشت با همت فعالان فرهنگی برگزار شد.
جهانی گفت: جشنواره داستان بانه تا دوره چهارم به صورت استانی و منطقه ای شده و چهارمین جشنواره به صورت کشوری برگزار شد و ششمین جشنواره داستان بانه با توجه به ظرفیت های که داشت آثاری از کشورهای مختلف به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد
وی اضافه کرد: جشنواره داستان بانه به لحاظ علمی ظرفیت لازم برای برگزاری جشنواره به صورت بین المللی دارد اما به لحاظ پشتیبانی و مالی آمادگی لازم را ندارد.
دبیر دوازدهمین جشنواره داستان بانه گفت: جشنواره داستان بانه در دوره های گذشته در سه روز برگزار شده اما امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا این جشنواره در یک روز برگزار می شود.
نظر شما