به گزارش کُرد پرس، حجتالاسلام مهدی اخوان صباغ ظهر امروز در جمع روسا و کارشناسان قرآنی ادارات تبلیغات اسلامی کردستان و در جلسه توجیهی طرح شبکه تبلیغی تربیتی نورالثقلین که در سالن همایشهای مجتمع فرهنگی نور سنندج برگزار شد، اظهار کرد: در استان کردستان فرصت بزرگ پرداختن به فرهنگ قرآنی مهیا است و باید آنچه که لازمه زندگی است از قرآن کریم دریافت و استخراج کنیم.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در مورد جامعه قرآنی فرمودهاند که فعالیت قرآنیان در جامعه فعالیت راهبردی، راهبرد نگاری و راهبرد نویسی است، اظهار کرد: قرآن امانت پیامبر الهی است و ما باید راه سعادت و آخرت را از این کتاب الهی استخراج کنیم.
وی خاطرنشان کرد: قرآن مسلما کتاب زندگی همه ماست و نباید بدون استفاده در کنج خانهها بماند بلکه آیات قرآن به ما قائده زندگی کردن را میآموزد و باید از آن بهره برد.
زمینه فعالیتهای فرهنگی قرآنی در کردستان فراهم است
رئیس سازمان دارالقرآن کریم با بیان اینکه در کردستان زمینههای فعالیت فرهنگی قرآنی زیاد است و باید فرصتها را مغتنم شمرد، یادآور شد: باید زندگی قرآنی را در جامعه رقم زد و بیشک مقدمه دستیابی به چنین هدفی روخوانی و روانخوانی قرآن کریم است.
حجتالاسلام اخوان صباغ اعلام کرد: گرچه امروزه تلاوتها و قرآئتهای قرآن کریم و فعالیتهای قرآنی نسبت به قبل از انقلاب چشمگیر است، اما تا قرآنی شدن جامعه و رسیدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله داریم.
وی قرآنی شدن مساجد، قرآنی کردن جلسات خانگی و زندگی با سبک قرآنی را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: این مواردی است که برای ما مهم بوده و باید برای دستیابی به این موارد تلاش کنیم.
وی عنوان کرد: به دنبال ادغام اتحادیه موسسات قرآنی سازمان تبلیغات با اتحادیههای قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم تا براین اساس شاهد انسجامی در فعالیتهای قرآنی و پرهیز از اختلاف باشیم.
خانهها و موسسات قرآنی نماد حرکت مردمی در فرهنگ دینی ماست
رئیس سازمان دارالقرآن کریم اضافه کرد: خانهها و موسسات قرآنی نماد حرکت مردمی در فرهنگ دینی ما هستند و باید روز به روز تقویت شوند.
در ادامه این نشست روسای ادارات تبلیغات اسلامی و کارشناسان قرآنی استان کردستان نیز نظرات و پیشنهادات خود را برای تقویت فعالیتهای قرآنی اعلام کردند.
برگزاری نشست هیئت اندیشهورز و دیدار با امام جمعه سنندج از دیگر برنامههای رئیس سازمان دارالقرآن کریم در سفر به استان کردستان بود.
گفتنی است، هیئت اندیشهورز هیئتی متشکل از افراد حقیقی عالم، توانمند و فرهیخته است که باید در استان تشکیل شود تا محتوای طرح توسعه شبکه تبلیغی و تربیتی قرآن کریم را نظارت، تولید و بومی کنند.
نظر شما