علیرضا محمودی در گفت و گو با خبرنگار کردپرس بیان کرد: شناسه کالا برای کالا های تولید داخل در مراحل تولید، در واحدهای تولیدی کشور تخصیص یافته و بر روی کالا قبل از خروج از کارخانه نصب می شود و در خصوص کالاهای وارداتی نیز این شناسه در گمرک و قبل از خروج کالا از گمرک توسط واردت کننده کالا اخذ و بر روی کالا نصب می شود.
او تأکید کرد: اصناف باید در هنگام خرید کالا به شناسه دار بودن انواع پوشاک و لوازم خانگی دقت کنند تا در سطح عرضه با مشکل مواجه نشوند.
محمودی تصریح کرد: بنابراین در حین بازرسی اگر بازرسان سازمان صنعت، معدن وتجارت و همچنین بازرسان اتاق اصناف با کالای بدون شناسه مواجه شوند، کالا تحت عنوان کالای قاچاق برخورد و مشمول ضبط کالا و جریمه خواهند شد.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت استان اظهار داشت: برابر دستورالعمل ماده 7 آیین نامه اجرایی ماده 13 و بند ذ ماده 2 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، واحد های صنفی که در سطح عرضه اقدام به عرضه پوشاک و لوازم خانگی بدون شناسه کالا کنند قاچاق محسوب شده و در صورت عدم رعایت قانون برار تبصره 4 ماده 18 همان قانون با متخلفان بر خورد خواهد شد.
نظر شما