شریفی در گفتگو با خبرنگار کردپرس اظهار داشت: تاکنون آزادراههای متعددی در کشور ساخته شدهاند که شهروندان کرمانشاهی با بخشهایی از آن مانند مسیر همدان - ساوه - تهران به خوبی آشنا هستند.
وی عنوان کرد: پروژه بزرگ آزادراه بیستون _ کرمانشاه _ حمیل در واقع تداوم آزادراه ساوه _ همدان است که خوشبختانه استان موفق شد در این شرایط دشوار اقتصادی برای این پروژه 2000 میلیارد تومانی، یک سرمایهگذار بومی جذب کند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه تاکید کرد: آزادراهها ویژگیها و مختصات خاص خود را دارند و به منظور دسترسی آسان، سریع، ایمن و مطمئن بین مناطق مختلف کشور ایجاد میشوند.
وی افزود: سرمایهگذار نیز بر مبنای بار ترانزیتی محور مبادلاتی شمال و شمال غرب به جنوب غرب و بنادر جنوبی کشور و قرار گرفتن کرمانشاه در این مسیر و تعداد سفرهای موجود و قابل جذب در آینده ، برای اجرای این آزادراه تمایل نشان داده است.
شریفی الزام عبور آزادراهها از مجاورت تمامی شهرها را غیرمنطقی خواند و گفت: اگر این الزام وجود داشته باشد عملا کلیه اهداف آزادراهی حاصل نمیگردد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه یکی از مزیت های آزادراه را ایجاد دسترسی سریع و ایمن دانست و گفت: شهروندان میتوانند با سرعت مطمئنه 120 کیلومتر در ساعت در کوتاهترین زمان ممکن به مقصد برسند. اگر این مزیتها وجود نداشته باشد دیگر کسی رغبتی برای تقبل هزینه عوارضی و عبور از آزادراه را نخواهد داشت.
شریفی خاطرنشان کرد: ساخت پروژههای آزادراهی یک تجربه جدید در استان کرمانشاه است و باید با ارایه توضیحات مناسب جامعه را با مزیتها آن آشنا کرد. با انجام اینکار برخی برداشتهای اشتباه به راحتی اصلاح میشوند.
گفتنی است پروژه 140 کیلومتری آزادراه بیستون _ کرمانشاه _ حمیل در قالب یک طرح کلان ملی اجرا می شود. نقطه آغازین این پروژه از شهر بیستون است که در ادامه کمربندی های شرقی و غربی شهر کرمانشاه تا سطح آزادراه ارتقاء مییابد. این آزادراه سپس به سراب قنبر در جنوب شهر کرمانشاه متصل می شود و از آنجا ادامه یافته و در سه راهی حمیل به مسیر جاده ترانزیتی جنوب متصل می شود.
پیشرفت فیزیکی این پروژه را بالای 20 درصد است و اکنون 5 تیم کامل راه سازی در کمربندی های شرقی و غربی، قطعه پلیس راه ماهیدشت تا سراب قنبر و همچنین به سمت حمیل مشغول کار هستند.
نظر شما