به گزارش خبرگزاری کردپرس، خانم رافع در این جلسه اوضاع فرش ایلام را اسفناک توصیف کرد ولی در عین حال، نوید داد: فرش ایلام تا کمتر از یک دهه آینده به خاطر نوع بافت آن و دقت و ظرافتش به عنوان فرشی نامی در جهان شناخته خواهد شد.
او سرانه ایجاد اشتغال در فرش را ۱۵ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: با ظرفیتهایی که ایلام در بخش فرش دارد میتوان ثروت زیادی را نصیب استان کرد.
رییس مرکز ملی فرش ایران وعده داد: با همکاری بخش خصوصی یک مجتمع قالی متمرکز با اصول فنی، مهندسی و بهداشتی با ظرفیت اشتغال برای ۳۰۰ نفر در ایلام ایجاد خواهد شد.
رافع افزود: در خصوص قطع بیمه بافندگان فرش، بازرسیها باید هوشمندانه باشد و نمایندگان مجلس میطلبد که سختی کار بافندگان، معافیت های مالیاتی، مشکلات ارزی آنها و... را پیگیری کنند.
تشکیل اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف ایلام، ایجاد کارخانه تأمین زنجیره مواد اولیه، اعطای بسته تشویقی برای صادرکنندگان فرش ایلام، برگزاری نمایشگاه فرش در کشور عراق از مواردی بود که رییس مرکز ملی فرش ایران برای ارتقای وضعیت فرش ایلام پیشنهاد و وعده داد.
بازار فروش بافندگان فرش ایلام تضمین شود
دکتر سارا فلاحی، نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه خواستار تضمین بازار فروش بافندگان فرش دستباف استان ایلام شد و افزود: بیمه، سلامت و معیشت بافندگان و تولید کنندگان فرش دستباف ایلام مناسب نیست و امروز یأس بافندگان فرش برای ادامه این هنر نگران کننده است.
فلاحی فرش را یکی از نشانگان تاریخ، تمدن و فرهنگ ایران دانست و گفت: جهت معرفی هر چه بهتر و بیشتر ظرفیتهای فرش دستباف ایلام در داخل و خارج از کشور، آماده همکاری و رایزنی جهت برگزاری نمایشگاههای تخصصی هستیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: در شرایطی که صادرات نفت با مشکل مواجه شده است، باید نگاه به مقوله فرش استراتژیک باشد.
به گزارش کردپرس، آقای امید، معاون مناطق محروم رییس جمهور در این جلسه به مجلس پیشنهاد داد تا با توجه به فراگیری مسائا حوزه فرش در تمام استانهای کشور، یک فراکسیون در حوزه فرش تشکیل شود.
مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام نیز در خصوص قطع بیمه بافندگان توضیح داد: از سال ۹۳ تا کنون بیمه قالیبافان متوقف شده است که مستلزم رفع موانع قانونی است.
نظر شما