به گزارش کردپرس، علی مصطفوی در بیستمین جلسه شورای اطلاع رسانی استان آذربایجان غربی بیان کرد: بیماری کرونا به وضعیت خاصی وارد شده است و پیشنهاداتی به همین دلیل و برای رعایت هرچه بیشتر فاصله گذاری اجتماعی و محدودیتهای جدید به ستاد ملی مبارزه با کرونا ارائه شده که پس از بررسی به کمیته مربوطه در وزارت کشور ارجاع شد.
او ادامه داد: پیشنهادات استان در وزارت کشور نیز جمع بندی شده و برای تصمیم گیری به شخص ریاست جمهوری ارائه و از روز گذشته در استان اجرا میشوند.
معاون سیاسی استاندار با اشاره به اینکه از نیمه دوم خردادماه تاکنون روند فوتیها بر اثر بیماری کرونا در استان افزایش قابل توجهی داشته و نشان دهنده خطر جدی است، اظهار کرد: به نظر میرسد شهروندان موضوع بیماری کرونا را عادی تلقی کردهاند و به همین دلیل از عموم مردم میخواهیم در رعایت دستورالعملهای بهداشتی برای عبور از بحران کرونا اهتمام ویژه داشته باشند.
او افزود: از رسانههای استان میخواهیم برای بیان واقعیتهای بیماری کرونا و آگاهی بخشی به مردم بسیج عمومی تشکیل دهند.
مصطفوی بیان کرد: با وجود فشار اقتصادی بر روی مردم، برای کاهش خطرات بیماری کرونا و افزایش سلامت در جامعه مجبور به ایجاد محدودیتهای ویژه هستیم. همانطور که مردم عزیزمان در هشت سال دفاع مقدس همه مشکلات را تحمل کرده و سرافراز بودند، اکنون نیز در جنگ اقتصادی و بیماری کرونا با همکاری و همیاری مسئولان، این بحران بزرگ را با موفقیت پشت سر خواهند گذاشت.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت:همه آحاد مردم بیماری کرونا را لمس کرده و تجربه ابتلا را در اطرافیان خود دیدهاند و به همین خاطر باید حساسیتهای بیشتری از خود نشان دهند.
حجت الاسلام والمسلمین ناصر خدایاری در خصوص جلوگیری از عادی پنداری بیماری کرونا توسط مردم، بیان کرد: باید تبلیغات راهکارهای مبارزه با آن با آهنگ خطرات متناسب باشد و فرهنگ سازی برای زندگی سازگار با کرونا باید در دراز مدت اجرا ادامه داشته باشد چرا که این بیماری حداقل تا دو سال آتی فعال خواهد بود.
او ادامه داد: برنامههای کوتاه مدت فقط به صورت مقطعی از برخی خطرات احتمالی جلوگیری میکند و مردم باید حداقل تا دو سال آتی زندگی سازگار با کرونا را با رعایت پروتکلهای بهداشتی در نظر بگیرند و رسانهها اماکنی که باعث شکلگیری تجمعات میشوند را شناسایی و گزارش دهند.
نظر شما