به گزارش خبرگزاری کردپرس، بر اساس تحقیقات علمی، پلاستیک ۳۰۰ تا ۵۰۰ سال در محیط زیست باقی می ماند. انسانها برای داشتن یک زندگی سالم باید به کاهش مصرف پلاستیک و استفاده از محصولات قابل بازگشت به طبیعت استفاده کنند. امروزه مصرف پلاستیک توسط انسان نسبت به ۲۰ سال پیش ۴۰ برابر شده است. لازم است بدانیم کاهش مصرف پلاستیک با استفاده انسان از این ماده برای راحتی زندگی خود فرق دارد، مواردی مانند تولید محصولات پلاستیکی که در اتومبیل ها و لوازم خانگی ... مورد استفاده قرار می گیرد، منظور از دنیای بدون پلاستیک خودداری انسان از این ماده در موارد غیرضروری است مانند:ظروف یکبار مصرف و کیسه های پلاستیکی که پس از مصرف دورریخته شده و مقصد نهایی آن ها دریا و اقیانوس است چرا که با این روش حیات گونه های جانوری و گیاهی را با خطر مواجه میکند.
متاسفانه بسیاری از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان عمدا یا سهوا با شعار مواد بازیافتی خود را راضی و یا فریب می دهند، این درحالی است که پلاستیک تولیدی برای حیات کره ی زمین در هر حال مضر بوده و در هنگام بازیافت علاوه بر تولید گازهای سمی درنهایت از شکلی به شکلی دیگر تبدیل و مجددا به محیط زیست باز میگردد و ما باید بدانیم این شعار توسط کسانی داده می شود با این کار اقتصادی در آمد های هنگفت به جیب می زنند و تنها ضررش متوجه ما مصرف کنندگان است و هر روز بر دامنه استثمار محیط زیست می افزایند . اکنون در آستانه روز بدون پلاستیک بشر باید چشم خود را بر این واقعیت باز کند که تولید پلاستیک و یا بازیافت آن برای حیات بشر و کره ی بی دفاع زمین بسیار مضر است.
بهترین راه حل آن است که انسان الگوی مصرف خود را تغییر داده و با کاهش مصرف یا جایگزین مناسب این قلم کالا امانت آیندگان را همانطور که از گذشتگان سالم تحویل گرفته تقدیم کند.
رسم امانت را به جا آوریم.
*فعال محیط زیست ایلام
نظر شما