به گزارش خبرنگار کردپرس، مدیریت ورزش و جوانان شهرستان قروه مدت هاست در کلافی پیچیده و با سردرگمی همراه شده؛ سال ها مدیریت این اداره دست «امیر رشیدامیری» بود بعد از آن به مدت شاید یک سال حوزه مدیریت به «مسعود فریدونیان» رسید و این جابجایی اما چندان طول نکشید و باز ناگهانی «رشیدامیری» بازگشت.
بازگشت «رشیدامیری» مدتی ادامه داشت تا اینکه در مرداد ماه سال گذشته «روح الله برزگر احسان» به عنوان سرپرست ورزش و جوانان قروه معرفی شد؛ گرچه با این معارفه انتظار می رفت سرپرستی تبدیل به ریاست شود اما در کمال تعجب این مورد صورت نگرفت و سرپرست تازه معرفی شده این اداره در اقدامی عجیب از سوی مدیرکل ورزش و جوانان کردستان به عنوان حراست اداره کل معرفی شد! و به همین دلیل «برزگر» تنها یک روز در هفته را به شهرستان اختصاص می داد و مابقی در اداره کل حضور داشت.
این وضع که مورد اعتراض فرماندار سابق هم قرار گرفت به مدت 6 ماه ادامه یافت و در نهایت با آمدن فرماندار جدید در 26 اسفند پارسال «عیوض زمانی» به عنوان سرپرست جدید ورزش و جوانان انتخاب شد؛ با وجود آنکه چشمان همه به این انتصاب بود اما در کمال تعجب «زمانی» هم چندان دوام نیاورد و همان اوایل کار استعفا داد و با این استعفا کلاف مدیریت ورزش و جوانان شهرستان قروه در هم گره خورد تا جایی که فرماندار جدید هم از این وضعیت ابراز نگرانی کرد.
«خلیل فعله گری» در نشست هم اندیشی با خبرنگاران از تغییر ناگهانی سرپرست ورزش و جوانان به شدت انتقاد کرد و وضعیت این حوزه را نابسامان دانست و تأکید داشت که باید هیئت های ورزشی بررسی و هرچه سریع تر سرپرست جدید انتخاب شود.
این وضعیت نابسامان ورزش و جوانان قروه تا جایی است که حتی ابهاماتی در واگذاری باشگاه ها و بستن قراردادها و یکسری مسایل دیگر مطرح می شود و تمامی هیئت های ورزشی نه تنها از ضعف های موجود اعتراض دارند که از شکست این حوزه با ادامه این روند در شهرستان خبر می دهند.
نمونه بارز این ابهامات را می توان در واگذاری استخر جدید قروه به فردی دید که تخلفات او در معدن قزل قیه برای همه عیان شد و حتی امام جمعه شهرستان هم نسبت به این تخلفات در تریبون نماز جمعه هشدار داده بود؛ با این وجود اینکه چرا وقتی فردی را که سابقه خوبی ندارد به عنوان سرمایه گذار معرفی می کنند و با او قرارداد کاری می بندند و با افتخار هم همراهش می شوند و قیچی افتتاح به دست می گیرند، جای سؤال دارد؟!
همچنین اینکه در این سال ها هیچ اقدامی برای گرفتن اسپانسر مالی از کارخانجات و معادن فعال و بزرگ شهرستان برای تیم های ورزشی نشده هم خود نشان می دهد که حوزه مدیریت در این نهاد چندان مسئولیت پذیر نبوده و نیست.
تمامی این مشکلات در حالی است که مدیرکل ورزش و جوانان کردستان در این سال ها تنها افتخارش بالا بودن سرانه ورزش قروه به نسبت میانگین استاندارد بوده و حتی یک بار حاضر به نشست با هیئت های ورزشی و شنیدن دغدغه های آنان و بررسی مشکلات موجود نشده و در برابر انتقاد از کمبود امکانات ورزشی شهرستان تنها به وعده ها اکتفا می کرد.
حال باید از «حامد جولایی» پرسید که چرا باعث وضعیت نابسامان مدیریت ورزش و جوانان قروه با تغییرات پی در پی و جابجاییهای غیراصولی شده است؟! چرا در این سال ها مشکلات این حوزه نه تنها رفع نشده بلکه اوضاع به سمت وخامت هم می رود؟!
اینجا باید گفت جای نهادهای نظارتی که باید ورود کنند و تمامی ابهامات موجود و شائبه هایی که هست را بررسی و رفع کنند؛ خالی است.
با این وصف شهرستان قروه با وجود استعدادهای ورزشی که در مسابقات ملی و بین المللی هم عنوان قهرمانی کسب کرده اند تنها به حرف مدیرکل سرانه ورزشی بالا دارد و در واقعیت نه سرانه ورزشی دیده می شود و نه امکانات و خدمات مناسب ورزشی!
ادامه این وضعیت نه تنها باعث می شود ورزشکاران زده شوند و با این بی توجهی مسئولان امر، دل به ترک شهرستان دهند بلکه انگیزه نسل آینده برای پیوستن به ورزش را هم می گیرند.
حال باید دید آیا با این همه تغییرات نادرست مدیریتی در این حوزه بالأخره نگاهی مدبرانه به دغدغه ورزشکاران قروه ای می شود یا نه جوانان در سازمان متبوع خودشان هم سرخورده می مانند؟!
در این زمینه بیشتر بخوانید:
- اسکیت قروه در حسرت توجه/تربیت بدنی کجای کار است؟!
- حال ناخوش «بوکس» قروه؛ تمرین ورزشکاران در تاریکی!
نظر شما