به گزارش خبرگزاری کُردپرس، مجتبی ورمقانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با وجود جلسات متعددی که برای رفع مشکلات کشتارگاه بیجار برگزار و شهرداران این شهر در دورههای متعدد وعدههایی برای رفع مشکل دادند ولی برای رفع مشکلات بهداشتی ولی اقدام عملی در این زمینه انجام نشد.
وی با بیان اینکه این کشتارگاه بصورت سنتی فعالیت داشت، افزود: کشتار دام در این کشتارگاه روی زمین ولی با نظارت دامپزشکی انجام می شد و مشکلاتی را با خود داشت.
مدیرکل دامپزشکی کردستان یکی از الزامات بازگشایی مجدد این کشتارگاه را راه اندازی سالن پیش سردکن اعلام کرد و افزود: دراین سالن، لاشه دام بعد از کشتار به مدت 24 ساعت نگهداری میشود تا زمینه بیماریهای مشترک بین انسان و دام از بین برود.
وی افزود: در چند سال گذشته از سوی سرمایه گذار برای رفع این مشکل وعده داده می شد که سرانجام امروز با شکایت دامپزشکی، دادستانی بیجار دستور پلمب آن را صادر کرد.
ورمقانی به کشتارگاههای فعال در استان اشاره کرد و افزود: یک کشتارگاه صنعتی در سنندج و سه واحد نیمه صنعتی در سقز و دیواندره، بانه فعالیت دارد و واحدهای کشتارگاهی مریوان و سروآباد نیز به شکل سنتی اداره میشود و مشکلات بهداشتی دارد.
وی از شهرداری بیجار خواست تا به عنوان متولی اداره کشتارگاه، نسبت به حل سریع مشکلات به ویژه راه اندازی سالن پیش سردکن اقدام کند تا به تدریج دیگر مشکلات نیز حل شود.
نظر شما