محرومیت سردشت در ٣ حوزه اساسی صدای فرماندار را درآورد

سرویس آذربایجان غربی- فرماندار سردشت تنها در هفته اول اردیبهشت ماه از چند حوزه توزیع آرد، راه، گاز رسانی و تامین آب در این شهرستان انتقاد کرده و گفت: «این شهرستان در همه شاخص‌ها در پایین ترین رده قرار دارد». مجموع انتقادهای وارده دلیلی بر محرومیت شهرستان مرزی سردشت است.

به گزارش کردپرس، لقمان خسروپور، فرماندار سردشت در جلسه چهارم اردیبهشت ماه، با انتقاد از وضعیت توزیع آرد خام در این شهرستان گفت: متاسفانه با توزیع آرد خارج از شبکه و تخصیصی های نابرابر روبه رو هستیم و شفافیتی در آمار و ارقام وجود ندارد.

او با تاکید بر اینکه بایستی تغییری ایجاد شود و شفافیت در توزیع آرد وجود داشته باشد، بیان کرد: بخش اصلی شکایات و گزارش مردمی با ارائه‌ مدارک و مستندات مبنی بر توزیع آرد خارج از شبکه خصوصا در شهر میرآباد انجام گرفته که از حق مردم کوتاهی نخواهیم کرد و پیگیر موضوع هستیم.

در همین خصوص کمال حسین پور، نماینده سردشت در مجلس شورای اسلامی نیز جلسه گفت: این موضوعی نیست که نماینده ورود پیدا کند اما بیش از 60 نامه از سوی دهیاران ارسال شده مبنی بر اینکه سهمیه آرد خام در روستاها توزیع نشده است و بایستی یک فکر اساسی برای رفع آن کرد.

وضعیت راه‌های سردشت بحرانی است

حوزه دوم که مورد انتقاد فرماندار سردشت واقع شده، موضوع راه های مواصلاتی است.

خسروپور با بیان اینکه وضعیت راه‌های این شهرستان نامناسب و در حد بحرانی است، گفت: وضعیت نامناسب‌راه‌ها بر همه حوزه‌ها تاثیر گذاشته و باعث شده در همه حوزه‌ها با مشکلاتی روبه رو شویم.

او با بیان اینکه اولویت نخست برای توسعه راه است، تاکید کرد: راهسازی جزو اولویت و برنامه‌هاست و این شهرستان نیازمند توجه ویژه و بودجه اختصاصی است.

فرماندار سردشت، آسفالت جاده ربط به بوکان، مسیر دسترسی به شلماش، روستای جبرند تا شهر نلاس، راه روستای ره‌ش هه‌رمی، بانو تا قازان، تامین روشنایی سردشت تا بیمارستان، اصلاح نقاط حادثه خیز، تعمیر و تجهیز ماشین آلات راهداری و احداث ساختمان راهداری، رفع مطالبات پیمانکاران و پیمانسپاری تعدادی از طرح‌ها از اولویت‌ برنامه‌ها دانست.

کندی و تعطیلی عملیات گازرسانی در سردشت

پنجم اردیبهشت ماه نیز، در جلسه بررسی اجرای عملیات طرح‌های گازرسانی در سطح شهرستان، خسروپور گفت: این شهرستان در همه شاخص‌ها در پایین ترین رده قرار دارد و با توجه به مشکلاتش نیازمند توجه است.

او اتمام گاز رسانی به شهر میرآباد و گازرسانی به روستاهای محور آلان، محور اسلام آباد و اشکان، محور شلماش، ره‌ش هه‌رمی، محور نیزه و موسالان، محور سیسر ، ملاشیخ و بیوران علیا را از اولویت ها دانست و خواستار تسریع در روند اجرای طرح‌های گازرسانی شد.

نماینده شهرستان‌های سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه هزینه اجرای عملیات گازرسانی در این شهرستان به دلیل صعب العبور بودن منطقه بسیار بالا است، گفت: با پیگیری های به عمل آمده سرانه انشعاب گاز رسانی از 25 به 75 میلیون تومان رسیده و پکیج گازرسانی به همه محورهای شهرستان آماده شده است.

علیرضا شیخی، مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان غربی نیز در پاسخ به انتقادات وارده از سوی مسئولان شهرستانی گفت: اجرای عملیات طرح‌های گازرسانی در شهرستان سردشت متاسفانه به دلیل بروکراسی‌های اداری و عدم مدیریت وقت کند شد و نهایتا به تعطیلی انجامید.

او با تاکید بر اینکه نیاز اصلی و مبرم شهرستان گاز است، افزود: تا پایان سال بیش از 90 روستا با 10 محور در این شهرستان جهت اجرای عملیات گازرسانی، پیمان سپاری خواهد شد و گاز رسانی به شهر میرآباد نیز به اتمام می‌رسد.

بیش از ۱۰۰ روستای سردشت درگیر تنش آبی

امروز هفتم اردیبهشت ماه نیز فرماندار سردشت از وضعیت آب این شهرستان انتقاد کرده و گفت: بیش از ۱۰۰ روستای این شهرستان با وجود بارش‌های فراوان و وفور منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی، متاسفانه با تنش آبی مواجه هستند.

خسروپور افزود: با شروع فصل گرما و قطع برق بدون شک با کاهش آب در این شهرستان روبرو خواهیم شد که این مشکل در روستاها بیشتر خواهد بود.

فرماندار سردشت با اشاره به اینکه برای تامین آب شرب مناطق روستایی و رفع تنش آبی ۵۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات محرومیت زدایی و سایر منابع برای این شهرستان مصوب شده است، خواستار پیگیر جذب اعتبارات و اجرای طرح ها در اسرع وقت از سوی آبفای استان شد.

گفتنی است؛ اجرای طرح‌های انتقال آب از تصفیه خانه سردشت به شهر نلاس، تامین آب شرب منطقه‌ای از شهر ربط و دفع و هدایت فاضلاب شهرهای ربط و نلاس هنوز تعیین تکلیف نشده‌اند.

به گزارش کردپرس، سردشت؛ شهر نفس های سوخته، قطعه ایی از بهشت، اولین شهر قربانی سلاح شیمیایی جهان و خواهر خوانده «هیروشیما» است، اما محرومیت از سر و کولش می بارد و نرخ بیکاری در آن دو برابر میانگین استانی است. از رونق و توسعه هم خبری نیست و تنها پیشرفتش در همه این سال ها تبدیل شدن به پایتخت کولبری بوده است.

کد خبر 31480

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha