خسارت 7 هزار و 400 میلیارد تومانی کرونا به گردشگری ایران/ تغییر کاربری 100هتل در کشور

سرویس آذربایجان غربی- رئیس جامعه هتلداران ایران گفت: میزان خسارت وارده به صنعت گردشگری کشور به دلیل شیوع کرونا هفت هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است اما بانک‌ها در پرداخت تسهیلات کرونا همکاری نمی کنند.

به‌گزارش کردپرس، رئیس جامعه هتلداران کشور با اشاره به اینکه صنعت گردشگری از هر بحرانی آسیب می‌بیند، اظهار کرد: میزان خسارت وارده به صنعت گردشگری کشور به دلیل شیوع کرونا هفت هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از اسفند ۹۸ تا تیر ۹۹ بوده است.

جمشید حمزه‌زاده در جلسه اعضای جامعه هتلداران كشور که در ارومیه برگزار شد، با انتقاد از عدم همکاری بانک‌ها در پرداخت تسهیلات کرونا اضافه کرد: دولت برای جبران خسارت کرونا طرح‌های حمایتی از جمله تسهیلات کرونا را در نظر گرفت که در این میان بانک‌ها همراهی خوبی نداشتند.

او با اشاره به درخواست‌های جامعه هتلداران کشور از دولت تصریح کرد: معافیت مالیاتی ۱۰۰ درصدی هتل‌ها و تاسیسات گردشگری در سال ۹۹، امهال حامل‌های انرژی تا پایان سال، ارائه وام با سود هشت درصد و تنفس یک ساله و اقساط بلندمدت و معافیت بیمه و مالیات کارکنان از جمله درخواست‌ها هستند.

حمزه‌زاده گفت: در حال حاضر میانگین ضریب اشغال هتل‌ها زیر پنج درصد است و اگر حمایتی از هتل‌ها انجام نگیرد بسیاری از هتل‌های کشور ورشکست شده و حدود ۷۵۰ هزار شاغل در این صنعت بیکار خواهند شد و تاکنون نیز بیش از ۱۰۰ هتل در سطح کشور تغییر کاربری داشته‌اند.

در این جلسه کریم صابونچی رییس جامعه هتلداران و مهمان‌پذیران آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه اظهار کرد: در حال حاضر صنعت هتلداری کشور نیاز به حمایت هر چه سریع‌تر دولت دارد و دستگاه‌های دولتی مانند امور مالیاتی، تامین اجتماعی و بانک‌ها نیز در این میان نقش مهمی دارند.

صنعت هتلداری به دنبال ایده های نوین باشد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه گفت: صنعت هتلداری یک صنعت بسیار آسیب‌پذیر است برای همین منظور، این صنعت برای بقا باید به دنبال استفاده از طرح‌ها و ایده‌های نوین باشد مثلا یک هتل در کنار هتلداری اقدام به راه‌اندازی یک استخر ماهی کرده و سالانه تورهای صید ماهی برگزار می‌کند.

نادر صادقی با اشاره به اینکه طبق قانون هیچ دستگاه دولتی اجازه پذیرش مسافر را ندارند، افزود: در حال حاضر با توجه به تکلیف دولت مبنی بر واگذاری اموال مازاد دستگاه‌های دولتی، واگذاری مراکز اقامتی دولت نیز می‌تواند در دستور کار باشد.

در ادامه جلسه هر یک از اعضا به بیان مشکلات پرداخته و راهکارهایی نیز برای حل این مشکلات ارائه کردند که توسعه گردشگری داخلی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، تاخیر در روند اجرای استانداردسازی هتل‌ها و ایجاد و تعریف محور گردشگری برای شمال‌غرب کشور از جمله این راهکار‌ها هستند.

کد خبر 316666

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha