غلامرضا بابایی، در گفت و گو با کردپرس، اظهار داشت: از 86 هزار و 722 بازرسی انجام شده از واحدهای صنفی و غیرصنفی در آذربایجانغربی سه هزار و 886 مورد آن منجر به تشکیل پرونده تخلف صنفی شد.وی ارزش ریالی پروندههای مکشوفه را 414 میلیارد ریال اعلام کرد
او افزود: تعداد یک هزار و 834 مورد پرونده مربوط به خردهفروشان، 189 پرونده متشکله مربوط به عمدهفروشان و همچنین 501 مورد مربوط به شرکتهای خدماتی بوده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی به تعداد شکایتهای واصله از سوی مردم و نتایج آنها اشاره کرد و گفت: در پنج ماهه امسال از کل گزارشات دریافتی 609 مورد مربوط به گزارش مردمی، 906 مورد ناظران افتخاری بوده که از کل گزارشات دریافتی تعداد یک هزار و 118 مورد کالایی و تعداد 327 مورد خدماتی بوده است.
بابایی با اشاره به بازرسی از چهار هزار و 646 واحد صنفی و تولیدی مصالح ساختمانی و تشکیل بیش از 224 پرونده متخلف خبر داد و اظهار داشت: این اقدام در پی اجرای طرح نظارتی و بررسی دقیق عملکرد واحدهای تولید و توزیع کننده انواع مصالح ساختمانی، با هماهنگی بازرسان سازمانهای صنعت، معدن و تجارت و بازرسان اصناف انجام شد.
او به عملکرد پرونده های ارزی نیز اشاره کرد و گفت: از بررسی 25 فقره پرونده ارزی، 10 فقره از آنها با تخلف عدم اجرای تعهدات منجر به تکمیل پرونده به ارزش 277 میلیارد ریال شده و جهت رسیدگی پرونده ها به تعزیرات حکومتی ارسال شدهاند.
رییس صمت عنوان کرد: همچنین در این مدت از سه هزار و 263 واحد اقلام بهداشتی بازرسی به عمل آمده که 145 مورد منجر به تشکیل پرونده به ارزش چهار میلیارد ریال شده و جهت رسیدگی پروندهها به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
بابایی اضافه کرد: مردم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و احتکار به صورت شبانهروزی با شماره تلفن 124 نظارت و بازرسی ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستانها و استان تماس بگیرند. این سامانه جهت دریافت هرگونه گزارش گرانفروشی، احتکار، کمفروشی و هرگونه تخلفات صنفی در خدمت عموم شهروندان است.
نظر شما