به گزارش کرد پرس به نقل از السومریه نیوز، "علاء الربیعی" در این باره با صدور بیانیه ای اعلام کرد: از دولت فدرال می خواهیم به صورت فوری درباره دلایل ارسال مبلغ 320 میلیارد دینار برای دولت اقلیم کردستان، بدون هیچ گونه سند قانونی توضیح دهد. زیرا این اقدام پیشتر نیز تکرار شده است، بدون اینکه دلایل دولت فدرال برای ارسال این مبالغ به دولت اقلیم را که بدهی هایش را پرداخت نکرده است توضیح دهد.
الربیعی افزود: دولت فدرال و وزارت اقتصاد براساس محاسبات و منافع شخصی در زمینه ارسال این مبالغ برای دولت اقلیم کردستا اقدام کرده اند. این در حالی است که اموال مذکور به همه شهروندان عراق تعلق دارد و دولت بغداد با ارسال مبالغ مذکور در وضعیت نبود بودجه، قوانین را نقض کرده است. این در حالی است که دولت اقلیم کردستان همه توافقات گذشته در مقابل کابینه های پیشین عراق را زیر پا گذاشته است.
این نماینده عراقی تصریح کرد: با توجه به بحران مالی کنونی و چالش های فراوان در مقابل دولت بغداد در مرحله فعلی، این اقدام خطرناک است و بهتر بود دولت الکاظمی به اشتباهات گذشته پایان می داد نه اینکه آنها را تکرار کند.
به گفته الربیعی، مجلس عراق در مقابل هدر دادن این مبالغ متعلق به همه شهروندان از طریق مذاکرات و منافع سیاسی سکوت نخواهد کرد.
این نماینده عراقی در پایان تصریح کرد: اجرایی کردن تصمیم اخیر منجر به ایجاد مشکلات و اعتراضات گسترده مردمی به ویژه در استان های تولید کننده نفت خواهد شد؛ به ویژه اینکه بغداد از چند ماه پیش تاکنون بودجه این استان ها را پرداخت نکرده است و از ساده ترین امکانات زندگی رنج می برند. دولت های قبل نیز از این استان ها مثل گاو شیرده استفاده کرده و حتی بخشی از حقوقشان را به آنها پرداخت نکرده اند.
علاء الربیعی در پایان تصریح کرد: در صورتی که دولت که در بسیاری از مسائل مهم و حیاتی مجلس را نادیده می گیرد، از تصمیم خود درباره ارسال بودجه به اقلیم کردستان عقب نشینی نکند برای متوقف کردن اقدامات دولت، در دستگاه قضایی اقامه دعوا خواهیم کرد.
نظر شما